Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έπεσε θύμα διάρρηξης, καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του τραγουδιστή στη Βούλα και το έκαναν άνω κάτω, ψάχνοντας για χρήματα, κοσμήματα και αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας. 

Διαβάστε ακόμη: Κατακεραύνωσε ο Γιάννης Αγγελάκας τη Σάσα Σταμάτη: «Τηλεοπτικές καρακάξες εναντίον της ελεύθερης τέχνης»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται και την ίδια ώρα «ποντικοί» εισέβαλαν στη μονοκατοικία που μένει στη Βούλα. Οταν ο τραγουδιστής επέστρεψε στο σπίτι του στη Βούλα διαπίστωσε τη διάρρηξη και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία

Όπως είπε το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ο δημοσιογράφος, Θεοδόσης Πάνου, όλα δείχνουν πως πρόκειται για επαγγελματίες του είδους, οι οποίοι είχαν παρακολουθήσει τον Νίκο Οικονομόπουλο και γνώριζαν τις ώρες που ο τραγουδιστής λείπει από το σπίτι του. Οι διαρρήκτες απενεργοποίησαν με ιδιαίτερο τρόπο τα συστήματα ασφαλείας και έψαξαν για χρήματα και αντικείμενα αξίας ενώ έφυγαν χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι. Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες για να φτάσουν στη σπείρα που μπήκε στο σπίτι του Νίκου Οικονομόπουλου.

Πάντως, η Ναταλία Αργυράκη που μίλησε με τον Νίκο Οικονομόπουλο, ανέφερε πως ο τραγουδιστής ήταν σοκαρισμένος και πολύ στενοχωρημένος με όσα συνέβησαν. Ωστόσο, πιστεύει πως οι Αρχές θα καταφέρουν να βρουν τους διαρρήκτες που εισέβαλαν στο σπίτι του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA