Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη χώρα μας, με έναν 40χρονο στη Λακωνία να ομολογεί τη δολοφονία της 36χρονης συζύγου του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας 40χρονος έπνιξε τη γυναίκα του μετά από καβγά. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο άνδρας αλβανικής καταγωγής αφού έπνιξε την 36χρονη σύζυγό του, κάλεσε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ομολόγησε. Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στο Βλαχιώτη Λακωνίας.

Αστυνομικοί από το οικείο αστυνομικό τμήμα έσπευσαν στο σπίτι του ζευγαριού και ζευγαριού διαπίστωσαν ότι η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της. Ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ που την παρέλαβε και την διακόμισε στο νοσοκομείο, όμως για την 36χρονη γυναίκα ήταν ήδη αργά, καθώς οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό της, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα προήλθε από στραγγαλισμό.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας, η οποία είναι η 15η που πέφτει νεκρή από τα χέρια συζύγου ή συντρόφου της μέσα στο 2021. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η δολοφονημένη γυναίκα είχε αποκτήσει δύο παιδιά με τον δολοφόνο της, τα οποία είναι ανήλικα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA