Μενού
  • Α-
  • Α+

Για δεύτερη ημέρα παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία με κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας με τους θεράποντες γιατρούς του να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά σταθερή. Στον Γιώργο Τράγκα, ο οποίος δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, χορηγείται οξυγόνο. Ο δημοσιογράφος, όμως, πάσχει και από σακχαρώδη διαβήτη και κρίθηκε επιβεβλημένη η νοσηλεία του στο νοσοκομείο Σωτηρία λόγω και της περιπέτειάς του με την Covid-19. 

Διαβάστε ακόμη: Μετάλλαξη Ομικρον: Θετικά τα δύο κρούσματα στην Αθήνα

Την ίδια στιγμή, η σύζυγός του, Μαρία Καρρά, που νοσεί, επίσης, με κορονοϊό, βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κ.ΕΛ.ΑΝ, Πάρις Κουρτζίδης με νέα ανάρτησή του στα social media ενημέρωσε ότι η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα πλέον βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της και δεν χρήζει νοσηλείας.

«Η Μαρία Καρρά, η σύζυγος του προέδρου του ΚΕΛΑΝ Γ. Τράγκα, δεν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Σωτηρία”. Βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις και δεν χρήζει νοσηλείας. Της δόθηκαν οδηγίες, αν εμφανίσει συγκεκριμένα συμπτώματα, τότε να εισαχθεί στο νοσοκομείο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πάρις Κουρτζίδης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA