Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Γιώργος Τράγκας: Για δεύτερη ημέρα στο νοσοκομείο Σωτηρία με κορονοϊό

Η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, νοσεί επίσης με κορονοϊό αλλά βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της και μόνο αν εμφανίσει συγκεκριμένα συμπτώματα θα εισαχθεί στο νοσοκομείο, όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του Κ.ΕΛ.ΑΝ., Πάρις Κουρτζίδης

Πηγή: NDP Photos
Πηγή: NDP Photos

Για δεύτερη ημέρα παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία με κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας με τους θεράποντες γιατρούς του να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά σταθερή. Στον Γιώργο Τράγκα, ο οποίος δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, χορηγείται οξυγόνο. Ο δημοσιογράφος, όμως, πάσχει και από σακχαρώδη διαβήτη και κρίθηκε επιβεβλημένη η νοσηλεία του στο νοσοκομείο Σωτηρία λόγω και της περιπέτειάς του με την Covid-19.

Διαβάστε ακόμη: Μετάλλαξη Ομικρον: Θετικά τα δύο κρούσματα στην Αθήνα

Την ίδια στιγμή, η σύζυγός του, Μαρία Καρρά, που νοσεί, επίσης, με κορονοϊό, βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κ.ΕΛ.ΑΝ, Πάρις Κουρτζίδης με νέα ανάρτησή του στα social media ενημέρωσε ότι η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα πλέον βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της και δεν χρήζει νοσηλείας.

«Η Μαρία Καρρά, η σύζυγος του προέδρου του ΚΕΛΑΝ Γ. Τράγκα, δεν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Σωτηρία”. Βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις και δεν χρήζει νοσηλείας. Της δόθηκαν οδηγίες, αν εμφανίσει συγκεκριμένα συμπτώματα, τότε να εισαχθεί στο νοσοκομείο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πάρις Κουρτζίδης.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Γιώργος Τράγκας #Κορονοϊός #Εμβόλιο #συμπτώματα

Best of Internet