Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αδέρφια εντοπίστηκαν νεκρά μέσα στο διαμέρισμά τους στο Νέο Ηράκλειο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Οι πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται για την ώρα αναφέρουν ότι ίσως ο αδερφός να σκότωσε την αδερφή του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. 

Και τα δύο αδέρφια που εντοπίστηκαν νεκρά φέρουν τραύματα από όπλο και η έρευνα για τον θάνατό τους είναι σε πλήρη εξέλιξη. Το συμβάν έλαβε χώρα στην οδό Ολυμπίας 45 στο Νέο Ηράκλειο. Ερευνάται ακόμα το ενδεχόμενο να αποφάσισαν από κοινού να δώσουν τέλος στη ζωή τους με την καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα τους στο χώρο.

Στο σημείο έχει σπεύσει το εγκληματολογικό της ΕΛ.ΑΣ., ιατροδικαστής καθώς κι ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να παραλάβουν τις σορούς των δύο θυμάτων.

Κατά πληροφορίες, πρόκειται για οικογενειακή πολυκατοικία και οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από τον αδελφό των θανόντων, οι οποίοι φέρονται να είναι 29 και 30 ετών, αντίστοιχα. Στις Αρχές δίνουν καταθέσεις αυτή την ώρα ο πατέρας κι ο έτερος αδελφός των νεκρών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA