Μενού
  • Α-
  • Α+

Διπλή αυτοκτονία βλέπουν οι αστυνομικές Αρχές πίσω από το περιστατικό με τα νεκρά αδέρφια που έλαβε χώρα στο Νέο Ηράκλειο και συγκλονίζει τη χώρα τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δίπλα στα θύματα βρέθηκε κυνηγετική καραμπίνα και το πιθανότερο σενάριο είναι ο 30χρονος αδερφός να πυροβόλησε πρώτα την 29χρονη αδερφή του και στη συνέχεια να έδωσε κι ο ίδιος τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο. Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί πρόκειται για από κοινού απόφαση να δώσουν τέλος στις ζωές τους κι όχι για εγκληματική ενέργεια και μετέπειτα αυτοχειρία.

Τα θύματα, που είχαν χάσει τη μητέρα τους πριν από επτά μήνες, φέρεται να εντόπισαν ο πατέρας κι ο έτερος αδερφός των παιδιών, ηλικίας 29 και 30 ετών, αντίστοιχα. Η οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στην οδό Ολυμπίας στο Νέο Ηράκλειο, στην οικογενειακή πολυκατοικία, στην οποία διέμενε εκτός από τον πατέρα και ο τρίτος αδελφός. Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το συμβάν, ενώ έχει σπεύσει και ιατροδικαστής για να εξετάσει τις σορούς, τις οποίες θα παραλάβουν τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που βρίσκονται στο σημείο. Φως στα ακριβή αίτια θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA