Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι από αυτές τις ιστορίες που όταν τις βλέπεις σε κάποιες ταινίες στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο, λες ότι είναι «ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή». Και αν η Ρένα Βλαχοπούλου έχασε πριν από καμιά 50αριά χρόνια το νικηφόρο λαχείο που είχε κερδίσει στην ταινία «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι», δυστυχώς, η ιστορία για τον νικητή του Τζόκερ στην Καβάλα, δεν είναι κωμωδία, αλλά... δράμα. Συγκεκριμένα, ένας εκ των τριών νικητών του Τζόκερ, ο κ. Μάκης Ιορδανόπουλος, κατήγγειλε στην εκπομπή live news στο MEGA, ότι εξαφανίστηκε το δελτίο που κέρδιζε 252.000 ευρώ και ενώ είχε πάει να διασκεδάσει με φίλους του για τη χαρά του. 

Μη μπορώντας καλά - καλά να ψελλίσει λέξη από το διπλό σοκ (χαράς και λύπης που έχει δεχτεί μέσα σε λίγα 24ωρα), ο κ. Ιορδανίδης, είπε: «Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί. Εγώ ακούμπησα το δελτίο στο σκρίνιο, έφυγα από το σπίτι και όταν γύρισα να το πάρω, δεν ήταν στη θέση του. Εγώ το μόνο που θέλω και ελπίζω είναι να βρεθεί το δελτίο μου». 

«Από σήμερα αλλάζει η ζωή σου»

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο δικηγόρος του, Μανώλης Βονικάκης, ο οποίος θέλησε να δώσει κάποια παραπάνω στοιχεία για την υπόθεση του πελάτη του: «Το δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο του χωριού Αμυγδαλεώνας από όπου έχουμε στα χέρια μας και το βίντεο με το οπτικοακουστικό υλικό. Ο πελάτης μου έπαιξε το δελτίο στις 7 το απόγευμα της Κυριακής, γύρισε στο σπίτι του και επειδή είναι κάτοικος Κρινίδων, πήγε την επόμενη μέρα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του κ. Αναστάσιου Γεωργιάδη για να τσεκάρει εάν έχει κερδίσει κάποιο ποσό.

Το πρακτορείο ενημέρωσε τον πελάτη μου επί λέξη: ''Από σήμερα η τύχη και η ζωή σου αλλάζει. Είσαι ένας από τους τρεις υπερτυχερούς της χθεσινής κλήρωσης και το δελτίο σου κερδίζει 252.000 ευρώ μικτά, δηλαδή 234.000 ευρώ καθαρά. Αμέσως ο πράκτορας τηρώντας το πρωτόκολλο επικοινώνησε με τα κεντρικά του ΟΠΑΠ στην Αθήνα και ενημέρωσε με τα στοιχεία της ταυτότητάς του ότι ήταν ο νικητής. Ετσι, το δελτίο του κατοχυρώθηκε». 

Το γλέντι που κατέληξε σε... κλάμα

Ολα αυτά συνέβησαν γύρω στις 11 το πρωί της Δευτέρας και στις 4 το απόγευμα κάποιοι φίλοι του, τον πήραν τηλέφωνο και αφού είχαν ενημερωθεί για την τύχη του, ζήτησαν από τον κ. Ιορδανίδη να πάει μαζί τους και να διασκεδάσουν όλοι μαζί.  

Εκείνος τους ακολούθησε και το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο νικητής πήγε να αναζητήσει το δελτίο στο σπίτι του, το οποίο είχε τοποθετήσει σε ένα έπιπλο σε εμφανές σημείο με έκπληξή του διαπίστωσε πως είχε χαθεί. Το δελτίο μέσα σε ένα 24ωρο έκανε «φτερά» και ο δικηγόρος υποθέτει πώς η εξαφάνιση του δελτίου συνδέεται με τα... επινίκια που έκανε με την παρέα του. Θα πρέπει να σημειωθεί πως οποιοσδήποτε έχει πάρει το χαμένο δελτίο και προσπαθήσει να πάρει τα χρήματα, δεν θα μπορέσει να το πράξει, αφού ο ΟΠΑΠ θα ζητήσει τα στοιχεία του κ. Ιορδανίδη.

Οσο για την περίφημη σκηνή από το χαμένο λαχείο της Ρένας Βλαχοπούλου στην ταινία; Μπορείτε να τη θυμηθείτε στο παρακάτω βίντεο...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA