Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η Αννίτα Ναθαναήλ βρίσκονται στο Παρίσι εδώ και κάποιες μέρες για να πάρει η Ιωάννα τη γνώμη των ειδικών για την επίθεση με βιτριόλι. Όπως ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας «1,5 χρόνο μετά την επίθεση ήταν ημέρα αξιολόγησης των εγκαυμάτων της Ιωάννας».

Διαβάστε ακόμη: Γλυφάδα: Δολοφονία με μαχαίρι - Σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του και παραδόθηκε

Το βίντεο που έχει ανεβάσει η ίδια στο Instagram, διακόπτεται και ακολουθεί μία ανακοίνωση της Αννίτας Ναθαναήλ στην οποία αναφέρει: «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το βίντεο για να σας ενημερώσουμε σχετικά… Η αξιολόγηση ήταν πολύ σκληρή για την Ιωάννα και επακολούθησαν δύσκολες στιγμές για εκείνη…». Μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα επισκεφθεί και ένα ειδικό Κέντρο Υδροθεραπείας στο Παρίσι, για το οποίο είχε μιλήσει η γιατρός της στο Live News. «Χρειάζεται και επαναλήψεις, δηλαδή οι πλαστικοί λένε ότι μία φορά στο εξάμηνο πρέπει να το κάνει, για κάποιο διάστημα, για να μπορέσει να επανέλθει το δέρμα, η ελαστικότητα και η λειτουργικότητα του δέρματος μετά από τα μοσχεύματα και στο πρόσωπο, φυσικά και για τον τράχηλο και για το χέρι της, όπου έχει εγκαύματα, σε όλο το σώμα γίνεται» είχε αναφέρει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA