Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πόρτα του εισαγγελέα θα περάσει σήμερα ο 51χρονος δράστης της δολοφονίας στη Γλυφάδα το πρωί της Πέμπτης. Ο ίδιος μετά το έγκλημα -που συνέβη όταν το θύμα ετοιμαζόταν να ανοίξει το κατάστημα χρωμάτων που διατηρεί στην οδό Βορείου Ηπείρου, η σύντροφός του- παραδόθηκε στις Αρχές.

Διαβάστε ακόμη: Γλυφάδα: Βίντεο την ώρα που ο 51χρονος σκοτώνει τον σύντροφο της μητέρας του

Ο 51χρονος είχε στήσει καρτέρι στον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του και όταν αυτός εμφανίστηκε του κατάφερε χτυπήματα με μαχαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το MEGA μαχαίρωνε τον 66χρονο συνολικά για περίπου 40 δευτερόλεπτα, κάτι που αποδεικνύει το μένος του δράστη. Τα τραύματα που έφερε το θύμα από το μαχαίρι ήταν στην κοιλιακή χώρα, το θώρακα και τον λαιμό. Στη συνέχεια, ο δράστης μετέβη στην Ασφάλεια όπου παραδόθηκε και ομολόγησε την πράξη του.

Τα πρώτα λόγια του, ήταν: «Ήμουν αποφασισμένος να τον σκοτώσω. Ήξερα την ώρα που έρχεται στη δουλειά και του είχα στήσει καρτέρι. Με είχαν αφήσει έξω από την περιουσία που είχαμε αποκτήσει».

Τον δολοφόνησε γιατί πίστευε ότι τον είχαν αποκλείσει οικονομικά

«Το είχα πάρει απόφαση από καιρό» υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο 51χρονος, που παραδόθηκε στις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος φέρεται να μην αποδέχθηκε ποτέ αυτή τη σχέση και πίστευε ότι ο 66χρονος ήταν υπεύθυνος που τον είχαν αποκλείσει οικονομικά.

Πρόσφατα, τον τελευταίο μήνα, είχε επιστρέψει από τη Δανία βάζοντας σε εφαρμογή το σχέδιό του, το οποίο και εκτέλεσε σήμερα. Κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι στρατιωτικού τύπου, πήγε στη Γλυφάδα, στο κατάστημα που διατηρεί η μητέρα του, λογομάχησε με τον 66χρονο και στη συνέχεια του επιτέθηκε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον μαχαίρωσε σε κοιλιά, θώρακα και λαιμό.

Το χρονικό της επίθεσης

Οι δύο άνδρες την Πέμπτη (9/12) ήρθαν στα χέρια έξω από το χρωματοπωλείο, ο 51χρονος πέταξε τον 66χρονο πάνω στην τζαμαρία του μαγαζιού, η οποία και κατέρρευσε κι ακολούθως φέρεται να έπεσε από πάνω του κι άρχισε να τον μαχαιρώνει. Τελικά, του κατάφερε τουλάχιστον τρεις μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα και το θύμα, παρότι είχε τις αισθήσεις του όταν τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ, το οποίο ειδοποιήθηκε μαζί με την Αστυνομία από τους περίοικους, κατέληξε στο Ασκληπιείο Βούλας, στο οποίο διακομίσθηκε.

Ο δράστης πήγε πεζός στο τμήμα και παραδόθηκε, κατ' άλλες πηγές παρέμεινε στο σημείο όπου έσπευσε η Αστυνομία και δεν πρόβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA