Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο σύζυγος της 29χρονης Τζεφριέ η οποία πέθανε  το βράδυ της Πέμπτης, 9 Δεκεμβρίου, από σοβαρές σωματικές κακώσεις, υποστήριξε πως δεν θυμάται πώς συνέβη το έγκλημα, καθώς όπως ισχυρίστηκε είχε πιει. Στον άνδρα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega ο 30χρονος ισχυρίζεται ότι βγήκε το Σάββατο το βράδυ, γύρισε στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής και ο τσακωμός έγινε περίπου στις 10:00. Μετά από τον τσακωμό έφυγε από το σπίτι και γύρισε το μεσημέρι και τότε αναφέρει πως είδε ένα αιμάτωμα στο κεφάλι της 29χρονης και τη ρώτησε τι συμβαίνει.

Διαβάστε ακόμη: Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: «Ερχόταν μελανιασμένη, είχαμε 4 χρόνια να δούμε το παιδί μας» - Συγκλονίζουν οι γονείς της Τζεβριέ

Ο 30χρονος ισχυρίζεται επίσης ότι η σύζυγός του τού είπε ότι έπεσε από τις σκάλες, όμως η ιατροδικαστική εξέταση απέδειξε ότι ο θάνατος της άτυχης γυναίκας προκλήθηκε από ξυλοδαρμό και καταγράφηκε η 16η γυναικοκτονία στην Ελλάδα για φέτος. Η 29χρονη Τζεβριέ έφτασε σοβαρά τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης στις 5 Δεκεμβρίου, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της και υποβλήθηκε συνολικά σε τέσσερα χειρουργεία. Επειδή, ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι ήταν θετική και στον κορονοϊό, νοσηλεύτηκε στην εντατική των κρουσμάτων. Αφησε, όμως, την τελευταία της πνοή, με τον σύζυγό της να επιμένει ότι η γυναίκα του χτύπησε, πέφτοντας από τις σκάλες.

Το πρωί της Παρασκευής ο δικηγόρος του 30χρονου ήρθε σε επικοινωνία με την Αστυνομία και ενημέρωσε ότι ο σύζυγος της Τζεβριέ βρίσκεται στο σπίτι του και προτίθεται να παραδοθεί. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι, τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στο Τμήμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA