Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας με τα φαινόμενα να κορυφώνονται αύριο Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη. Οπως έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο facebook ο μετεωρολόγος του Open TV «σημαντική επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει αύριο Τρίτη ο καιρός στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα και το δυτικό Αιγαίο».

Πιο συγκεκριμένα στα παραπάνω γεωγραφικά διαμερίσματα αναμένονται ισχυρές βροχές στα πεδινά, ισχυρές καταιγίδες σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά πιθανόν τοπικά και πιο χαμηλά. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνεται η Εύβοια αλλά και ο νομός Αττικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χιόνια θα κάνουν την εμφάνισή τους ακόμη και στα ορεινά της Αττικής (Πάρνηθα, Κιθαιρώνας).

Σε τμήματα του Αιγαίου αλλά και της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας θα επικρατήσουν πολύ ισχυροί και τοπικά θυελλώδεις βοριάδες. Το κρύο θα είναι αρκετά έντονο με παγετό τη νύχτα και το πρωί σε τμήματα της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fphoto.php%3Ffbid%3D4553212371413555%26set%3Da.778403198894510%26type%3D3&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA