Μενού
  • Α-
  • Α+

Υπέκυψε στα τραύματά της η γυναίκα που δέχθηκε πυροβολισμούς το πρωί της Δευτέρας σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τον τόπο του συμβάντος στο τοπικό Κέντρο Υγείας και από εκεί στο Ιπποκράτειο. Κατά τη διάρκεια διακομιδής της έπαθε ανακοπές, ενώ οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες με ανανήψεις.

Η γυναίκα τελικά λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι υπέκυψε στα τραύματά της. Ητααν μεσήλικη και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φέρεται να δέχτηκε τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς από την δράστρια για την οποία η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, το θύμα φέρεται να ήταν υπάλληλος του ζαχαροπλαστείου και δέχθηκε πυροβολισμούς από μια άλλη γυναίκα, με την οποία είχαν προσωπικές διαφορές, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχαν και συγγενικές σχέσεις. Κατά τις ίδιες πηγές, πρόκειται για μέλη οικογένειας Ρομά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA