ΚΟΙΝΩΝΙΑ
14/12/2021 17:33

Γιώργος Τράγκας: «Δεν τιμά τον νεκρό φίλο και πρώην ασθενή του» - Ξεσπά ο Πάρις Κουρτζίδης

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα - Ο προσωπικός γιατρός του δημοσιογράφου μίλησε για τον εμβολιασμό του με τον Πάρι Κουρτζίδη να τονίζει πως με αυτές τις δηλώσεις «δεν τιμά τον νεκρό πρώην ασθενή του»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Γιώργος Τράγκας: «Δεν τιμά τον νεκρό φίλο και πρώην ασθενή του» - Ξεσπά ο Πάρις Κουρτζίδης
Πηγή: NDP Photos
Ανάγνωση:

Μπορεί ο Γιώργος Τράγκας να έχει χάσει τη ζωή του από κορονοϊό αλλά για τον θάνατό του έχει ξεσπάσει «πόλεμος». Ολα άρχισαν μετά τις δηλώσεις που έκανε ο προσωπικός γιατρός του Γιώργου Τράγκα, Χρήστος Ζούπας, ο οποίος αναφέρθηκε στον θάνατο του δημοσιογράφου από κορονοϊό, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν είχε εμβολιαστεί. Οι δηλώσεις του διαβητολόγου, Χρήστου Ζούπα, προκάλεσαν την αντίδραση του στενού συνεργάτη του Γιώργου Τράγκα, Πάρι Κουρτζίδη, ο οποίος με μια ανάρτηση στο Twitter στρέφεται κατά του ειδικού παθολόγου – διαβητολόγου.

Διαβάστε ακόμη: Γρηγόρης Πετράκος για Γιώργο Τράγκα: Θείε σε χαιρετώ - Ακόμα βλέπουν φαντάσματα με αντιεμβολιαστές

«Παρότι οι ώρες δεν είναι για πολλά… Δεν μπορώ να επιτρέψω αυτό που γίνεται… Ο κ. Ζούπας τέτοια μέρα δεν τιμά τον νεκρό φίλο πρώην ασθενή του, δηλώνοντας ανακρίβειες. Δεν υπήρχε παρέα δημοσιογράφων δίπλα του που είναι ανεμβολίαστοι. Ίσα-ίσα εμβολιασμένος τον κόλλησε. #ΤΡΑΓΚΑΣ», έγραψε o κ. Κουρτζίδης.

Χρήστος Ζούπας: «Παρακαλούσα τον Γιώργο Τράγκα να κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού»

Ο κ. Ζούπας αναφερόμενος στον Γιώργο Τράγκα, υποστήριξε: «Τον εκλιπαρούσα, όχι τον παρακαλούσα, να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού». «Αν είχε εμβολιαστεί οπωσδήποτε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Απλώς έμπλεξε τόσο πολύ το μυαλό του με τόσα πολλά… Κόλλησαν όλοι μαζί, δεν κόλλησε μόνο ο Γιώργος, κόλλησε μια παρέα. Τους λέω “ρε παιδιά σοβαρευτείτε, είστε άνθρωποι μορφωμένοι, καλλιεργημένοι, επηρεάζετε όλη την κοινωνία. Γιατί συμπεριφέρεστε απέναντι στον εαυτό σας τόσο επιπόλαια;”.

Εκεί ακριβώς ήταν που φωνάζανε ο ένας να κάνει μονοκλωνικά, ο άλλος να πάρει το ένα να πάρει το άλλο… Αυτά τα πράγματα δυστυχώς καμιά φορά σε ορισμένους ανθρώπους τόσο μορφωμένους, οι οποίοι έχουν συμβάλλει πολύ σε μία διαμόρφωση μιας κοινωνίας, επηρεάζουν αρνητικά και τον εαυτό τους. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι μια φλεγμονή ή μία λοίμωξη από τον κορονοϊό, ο οποίος απορρυθμίζει τρομερά το σάκχαρο…», σημείωσε ο γιατρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ