Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών θα οδηγηθεί σήμερα, Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, ο 56χρονος ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία της 55χρονης εν διαστάσει συζύγου του μέσα σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης.  Ο 56χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε κατά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πως δεν άντεχε μακριά από την πρώην σύντροφό του, μετά τον χωρισμό τους, πριν από τέσσερα χρόνια, και είχε τυφλωθεί από τη ζήλια. Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να είχε δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν στην γυναίκα, όπως ανέφεραν μαρτυρίες από το περιβάλλον της, οπότε οι έρευνες στράφηκαν προς το πρόσωπό του. 

Διαβάστε ακόμη: «Μου μπήκαν σκέψεις να αυτοκτονήσω», λέει η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ρίχνοντας φως στην υπόθεση, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Τρίτης σε οικισμό στην περιοχή των Διαβατών, ενώ, στη συνέχεια, ο δράστης υπέδειξε σημείο στο Καλοχώρι, όπου είχε κρύψει το όπλο, με το οποίο τέλεσε το έγκλημα. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης, καλυμμένος με μακρύ πανωφόρι και κουκούλα, μπήκε στο ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο και με χρήση κυνηγετικής καραμπίνας, τραυμάτισε θανάσιμα την 55χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ο 56χρονος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, εντοπίστηκε το μεσημέρι σε οικισμό στην περιοχή των Διαβατών, ενώ υπέδειξε, στους αστυνομικούς, σημείο στο Καλοχώρι, όπου είχε κρύψει το όπλο.

Η αρχική παραπλάνηση της Αστυνομίας

Η αρχική εκδοχή για το σενάριο της δολοφονίας, ανέφερε πως μία γυναίκα και μάλιστα πεθερά, ήταν αυτή που σκόρπισε τον τρόμο στη Θεσσαλονίκη ανοίγοντας πυρ στο ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο για άγνωστο λόγο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ, η τραυματίας είχε δεχτεί τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς, ενώ η κατάστασή ήταν τόσο κρίσιμη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης. Οι διασώστες έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της διαδρομής στο Ιπποκράτειο η 55χρονη διασωληνώθηκε αλλά δυστυχώς δεν σώθηκε.

Η γυναίκα βρισκόταν στο ζαχαροπλαστείο όταν δέχτηκε πυροβολισμούς και άφησε την τελευταία της πνοή. Τα κίνητρα της δολοφονίας, που συγκλόνισαν το μικρό χωριό του δήμου Βόλβης της Θεσσαλονίκης, παρέμεναν άγνωστα μέχρι χθες. Σύμφωνα με το grtimes.gr, η αστυνομία είχε επιβεβαιώσει τη συγγενική σχέση μεταξύ των δύο γυναικών, καθώς η φερόμενη ως δράστιδα ήταν η πεθερά και το θύμα η νύφη. Η γυναίκα φερόταν να είχε φτάσει έξω από το ζαχαροπλαστείο με ΙΧ αυτοκίνητο, να κατέβηκε και να πυροβόλησε την 55χρονη με κυνηγετική καραμπίνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA