Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Τράγκας είχε αποφασίσει να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού με το σκεύασμα της Moderna. Αυτό αποκάλυψε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΕΛΑΝ, Πάρις Κουρτζίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για τον θάνατο του δημοσιογράφου, ο οποίος κατέληξε τα ξημερώματα της Τρίτης, νικημένος από τον ιό. Οπως ξεκαθάρισε ο Πάρις Κουρτζίδης, ο Γιώργος Τράγκας δεν ήταν κατά του εμβολίου αλλά ήταν κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού που εφάρμοσε η κυβέρνηση. 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Τράγκας: Την Πέμπτη η κηδεία του δημοσιογράφου που πέθανε από κορονοϊό

«Ο Γιώργος Τράγκας πράγματι μου είχε πει ότι ο διαβητολόγος του προσπαθούσε να τον πείσει να κάνει το εμβόλιο. Δεν κόλλησε σε κάποια παρέα ή αλλού. Εγώ γνωρίζω τον άνθρωπο που μετέδωσε τον ιό στον Γιώργο Τράγκα. Το κρούσμα το συγκεκριμένο είναι μέσα στο ραδιόφωνό μας, στέλεχος του ραδιοφώνου. Τον προέτρεψα να φύγει να κάνει rapid test, όταν μου είπε πως προσέρχεται στον χώρο ενώ είχε κάνει τρεις δόσεις εμβολίου.

Δεν υπάρχει στενός συνεργάτης του ή μέσα στο χώρο που να μην ήταν εμβολιασμένος. Ήξερε και ο ίδιος ότι θα είχε λιγότερες πιθανότητες να νοσήσει αν έκανε το εμβόλιο. Είχε και τις φοβίες του. Εγώ του έλεγα πως θα πρέπει να κάνει το εμβόλιο. Μου είχε υποσχεθεί πως θα κάνει το εμβόλιο της Moderna στη Γαλλία», ανέφερε ο Πάρις Κουρτζίδης. 

Ωστόσο διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον στενό συνεργάτη του Γιώργου Τράγκα, Πάρι Κουρτζίδη, και στον γιατρό του δημοσιογράφου, Χρήστου Ζούπα. Με νέα ανάρτησή του ο κ. Κουρτζίδης κάνει λόγο για «τρολ και ψεύτες». Στην ανάρτησή του στο twitter αναφέρεται και σε διαβητολόγους, φωτογραφίζοντας τον γιατρό του Γιώργου Τράγκα Χρήστο Ζούπα, ο οποίος με δηλώσεις του υποστηρίζει ότι προσπάθησε το τελευταίο διάστημα να τον πείσει να εμβολιαστεί αλλά δεν τα κατάφερε. Μάλιστα ανέβασε βίντεο από εκπομπή του Γιώργου Τράγκα που υπερασπίζεται τον εμβολιασμό.

https://twitter.com/ParisKourtzidis/status/1470976852483350530?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA