Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεότερες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για τον 59χρονο μητροκτόνο από τα Γρεβενά, ο οποίος το 1993 είχε σκοτώσει και τη γιαγιά του. Ο 59χρονος φέρεται να είπε ότι σκότωσε τη μητέρα του, επειδή έκαψε το φαγητό, όπως αναφέρει το grtimes.gr.

Διαβάστε ακόμη: Revenge porn: «Προσπάθησα να αυτοκτονήσω, με έδειχναν στην Πάτρα και γελούσαν», συγκλονίζει θύμα

Ο 59χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία της ηλικιωμένης μητέρας του στο Κοσμάτι Γρεβενών, την οποία κατηγορείται ότι στραγγάλισε. Τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 83χρονης δείχνουν ότι η ηλικιωμένη γυναίκα είχε «ασφυκτικό θάνατο από συμπίεση λαιμού». Ο ιατροδικαστής προσδιόρισε τον χρόνο της δολοφονίας της ηλικιωμένης το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης. Το βράδυ της ίδιας μέρας ο 59χρονος φέρεται να απευθύνθηκε σε Γραφείο Τελετών για να δρομολογήσει την κηδεία της μητέρας του, αναφέροντας μάλιστα ότι επρόκειτο περί αιφνίδιου θανάτου.

Οι κινήσεις του όμως κίνησαν υποψίες και τελικά παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή που αποκάλυψε ότι η ηλικιωμένη γυναίκα δολοφονήθηκε. Ακολούθησαν αστυνομικές αναζητήσεις που οδήγησαν στην προσαγωγή και τη σύλληψή του. Εξεταζόμενος από αστυνομικούς της Ασφάλειας Γρεβενών ο 59χρονος φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα. Μάλιστα, ο 59χρονος το 1993 είχε δολοφονήσει και τη γιαγιά του και για το έγκλημα είχε συλληφθεί και νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA