ΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/12/2021 13:34

Lamanif για τη διαρροή δικών του βίντεο: «Μου έχει μείνει το στίγμα», λέει ο τράπερ

Ο 24χρονος Lamanif, μετά την περιπέτειά του, ζει, πλέον, στη Γερμανία και μιλά για την εμπειρία του αλλά και για τις υποθέσεις που έρχονται στη δημοσιότητα, με τελευταία αυτή που αφορά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Lamanif για τη διαρροή δικών του βίντεο: «Μου έχει μείνει το στίγμα», λέει ο τράπερ
Ο Lamanif (Πηγή: Facebook)
Ανάγνωση:

Ο τράπερ Lamanif τον περασμένο Φεβρουάριο είχε εξαφανιστεί και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Τότε, ο Lamanif ήταν το κεντρικό πρόσωπο σε μία κόντρα μουσικών, όταν κάποιοι διέρρευσαν στα social media βίντεο με προσωπικές του στιγμές.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Γκουρούσης: Με έχουν θάψει ζωντανό, χωρίς να έχω κάνει τίποτα - Είμαι αθώος

Ο 24χρονος Lamanif, μετά την περιπέτειά του, ζει, πλέον, στη Γερμανία και μιλά για την εμπειρία του αλλά και για τις υποθέσεις που έρχονται στη δημοσιότητα, με τελευταία αυτή που αφορά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο STAR ο τράπερ Lamanif, σε αυτές τις υποθέσεις δεν υπάρχει διάκριση στα φύλα, είτε άνδρας είναι είτε γυναίκα. Ο ίδιος λέει πως χρειάζεται χρόνο για να αντιληφθεί τι έγινε. «Είναι κακό που μου έχει μείνει αυτό το στίγμα, αλλά η ζωή πάει μπροστά», σημειώνει ο τράπερ, προσθέτοντας πως αυτή η κατάσταση δεν είναι κάτι που ξεχνιέται εύκολα γιατί υπάρχουν βίντεο, υπάρχουν άρθρα και ο κόσμος σε γνωρίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΡΑΠΕΡ LAMANIF ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ REVENGE PORN
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ