Μενού
  • Α-
  • Α+

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με τον 23χρονο νεαρό, που είχε ταμπουρωθεί στην ταράτσα του σπιτιού του στην Πεντέλη και απειλούσε να σκοτώσει τον πατέρα του με τσεκούρι και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει πέφτοντας στο κενό.

Πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο νεαρός, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα πείστηκε να κατέβει από την ταράτσα και να παραδοθεί στους αστυνομικούς. Το θρίλερ που κράτησε περίπου 10 ώρες είχε αίσιο τέλος αφού ο διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ που είχε σπεύσει στο σημείο κατάφερε να τον πείσει να παραδοθεί.

Πλέον, ο 23χρονος θα μεταφερθεί στην ψυχιατρική κλινική στην οποία είχε νοσηλευτεί και στο παρελθόν προκειμένου να έχει την ανάλογη φροντίδα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως για καλό και για κακό οι άνδρες της πυροσβεστικής είχαν απλώσει ένα ειδικό στρώμα προκειμένου ο 23χρονος να έπεφτε εκεί αν τελικά έκανε πράξη τις απειλές του, ωστόσο, δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA