Μενού
  • Α-
  • Α+

Κάτι από «σκωτσέζικο ντους» θύμισε η χθεσινή ημέρα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αφού αρχικά ανακριτής και εισαγγελέας τον άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους για τις δύο καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του από πρώην συντρόφους του, αλλά λίγο αργότερα ο παρουσιαστής συνελήφθη και πάλι και παραμένει ακόμα κρατούμενος αφού του ασκήθηκε νέα ποινική δίωξη με αφορμή την καταγγελία τρίτης γυναίκας!

Διαβάστε ακόμη: Ράδιο Αρβύλα: Το τρέιλερ της επιστροφής τους και η φωτογραφία χωρίς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε η κλινική ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, Άννα Κανδαράκη, σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Έχω γυναίκες που μου έχουν εμπιστευτεί ότι τους έχει συμβεί κάτι τέτοιο, και από μέλη της οικογένειάς τους, όπως τους συζύγους του. Δεν πρέπει να συγχέουμε αυτή τη συμπεριφορά με ψυχική διαταραχή. Όταν υπάρχει ψυχική δυσκολία, πρέπει να υπάρχει το κομμάτι του “υποφέρω”. Δεν είναι θέμα ψυχικής υγείας η υπόθεση αυτή, δε μιλάμε για ψυχική νόσο. Υπάρχει δόλος από πίσω», τόνισε η κ. Κανδαράκη.

«Είχε σκοπό να εκδικηθεί κάποιον, να επιβληθεί, ή μπορεί να θέλει να δώσει ικανοποίηση σε κάποιους με δικό του όφελος. Όταν υπάρχει ψυχική δυσκολία δεν μπορεί να υπάρχει δόλος από πίσω», συνέχισε. «Οι νέοι άνθρωποι πλέον δεν μπορούν να εμπιστευτούν και άρα δεν μπορούν να συσχετιστούν. Δεν μπορούμε να περάσουμε το μήνυμα ακόμα μεγαλύτερη καχυποψία. Ναι, καχυποψία στο διαδίκτυο και το πώς το χρησιμοποιούμε, αλλά όχι στους ανθρώπους και τις σχέσεις», σημείωσε.«Θέλουμε ζωντανές σχέσεις. Πρέπει να σταματήσουμε να δημιουργούμε σχέσεις και επαφές μέσα από το διαδίκτυο. Μη στιγματίσουμε τις σχέσεις. Να βάλουμε μεγάλη προσοχή στο πώς χρησιμοποιούμε κάμερες και διαδίκτυο», είπε κλείνοντας η κ. Κανδαράκη.

Τι αναφέρει η τρίτη καταγγελία

Νέες αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, η 42χρονη που υπέβαλε την τελευταία (σ.σ. τρίτη) μήνυση σε βάρος του, είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, σκηνές οι οποίες γυρίστηκαν την περίοδο 2004 έως 2006, ωστόσο παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο διαδίκτυο και μάλιστα σε ελληνική ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής.

Όπως είπε η γυναίκα στην κατάθεσή της, ο παρουσιαστής προκειμένου να την πείσει να γυρίσουν τα βίντεο, της είπε ότι θα τη νυμφευθεί, μια τακτική που χρησιμοποιούσε ο Παναγιωτόπουλος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, προκειμένου να περιορίσει τις αναστολές των συντρόφων του. Όπως έγινε γνωστό από την προανάκριση, ο άνθρωπος που αναρτούσε τα βίντεο στο διαδίκτυο, χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και δίπλα την ημερομηνία γέννησης του παρουσιαστή.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι στο site στο οποίο η 42χρονη βρήκε τα βίντεο, υπάρχει κύμα συμπαράστασης από χρηστές, που υποστηρίζουν τον παρουσιαστή. Η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το ψευδώνυμο για ανάρτηση, φαίνεται να είναι εντός του 2021. Οι αναρτήσεις αυτές, όπως και το προσωπικό site του παρουσιαστή εξετάζονται από τις Αρχές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA