Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα. Ένα ανήλικο κορίτσι ηλικίας 10 με 12 ετών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο και να χάσει τη ζωή του. Ο οδηγός, όπως και άλλοι από διερχόμενα οχήματα, σταμάτησαν ωστόσο το κορίτσι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός: Στην Αθήνα με αεροδιακομιδή από την Κέρκυρα 13χρονο αγόρι

Το περιστατικό κάνει ακόμη πιο τραγικό το γεγονός πως κανείς δεν το έχει αναζητήσει. Η αστυνομία λόγω του ότι κανένας από τους γονείς ή τους συγγενείς της κοπέλας δεν επικοινώνησε με τις Αρχές, καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να τηλεφωνήσει στην τροχαία.

Η ανήλικη είχε μαύρα μαλλιά, φορούσε την ώρα του δυστυχήματα μία γκρι φόρμα, και ένα αθλητικό φούτερ επίσης χρώματος γκρι όπως και αθλητικά παπούτσια χρώματος ροζ.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Την 27-12-2021 και περί ώρα 23:58, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της χ/θ 15.700 (ύψος Διυλιστηρίων Ασπροπύργου), περιοχής Δήμου Ασπροπύργου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, έλαβε χώρα τροχαίο δυστύχημα (παράσυρση), κατά το οποίο τραυματίσθηκε θανάσιμα αγνώστων στοιχείων ταυτότητας ανήλικη πεζή από διερχόμενα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Η ανωτέρω με χαρακτηριστικά μαύρα μαλλιά, φορούσε κατά την ώρα του ατυχήματος αθλητικό παντελόνι (φόρμα) χρώματος γκρι σκούρου, αθλητικό φούτερ χρώματος γκρι σκούρου και αθλητικά υποδήματα μάρκας “ASICS” και χρώματος ροζ.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση οικείων της ανωτέρω παθούσας, να επικοινωνήσει με το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής, στα τηλέφωνα 210-5565530, 210-5546930 και 210-5565541».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA