Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ύστερα από τη δεύτερη μήνυση που του κατατέθηκε για τη διαρροή ροζ βίντεο στο διαδίκτυο, χωρίς τη συγκατάθεση της καταγγέλλουσας. Eτσι λίγο μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, ο πρώην παρουσιαστής επέστρεψε στο σπίτι του μετά από αρκετές ημέρες στα κρατητήρια. Εκπομπή του ΑΝΤ1 παρουσίασε βίντεο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να κάνει βόλτα έξω από το σπίτι του στην Θεσσαλονίκη μαζί με τη σύζυγό του και το σκύλο τους. Οι δυο τους ήταν χέρι χέρι.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Έκανε ροζ αναρτήσεις με αισχρά σχόλια μέχρι και τον Μάιο του 2021»

https://www.youtube.com/watch?v=nir41MNfXVk

Υπενθυμίζεται ότι με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο παρουσιαστής μετά την απολογία του κρίθηκε ελεύθερος με περιορισμούς για μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο ο εισαγγελέας του άσκησε ξανά δίωξη βάσει της νέας καταγγελίας. Οπως είπε σχετικά ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, αυτή η διαδικασία θα ακολουθείται στο εξής, όποτε θα βγαίνει νέα καταγγελία στο προσκήνιο και θα υποβάλλεται στις Αρχές, κάτι που αναμένεται να γίνει αρκετές φορές στο αμέσως επόμενο διάστημα, όπως προέβλεψε ο κ. Λύτρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA