Μενού
  • Α-
  • Α+

Ερευνες στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά τις καταγγελίες για revenge porn σε βάρος του, έκανε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο από το σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ομως, από το κινητό αυτό λείπει η κάρτα SIM, κάτι που προβληματίζει τις Αρχές και τα θύματα που έχουν καταγγείλει τον 58χρονο παρουσιαστή. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, η κάρτα SIM δεν υπήρχε στο κινητό τηλέφωνο και ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, έκανε λόγο για δύο πιθανά ενδεχόμενα:

  • Είτε δεν είναι το κινητό που χρησιμοποιούσε
  • Είτε την αφαίρεσε για να μην φαίνεται η μεταφορά δεδομένων, η επίσκεψη σε ιστοσελίδες ή η ανάρτηση υλικού

Ο κ. Λύτρας, πάντως, αναμένεται να υποβάλλει αίτημα στον ανακριτή ώστε ο 58χρονος να παραδώσει τη SIM, στην οποία ενδέχεται να υπάρχουν σημαντικά στοιχεία. «Το κινητό μπορεί να μην είναι καν το νούμερο που χρησιμοποιεί. Να βρούμε από κλήσεις ή ό,τι μπορεί να διερευνηθεί κι άλλα στοιχεία για τη συγκεκριμένη υπόθεση», υπογράμμισε ο δικηγόρος.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αναζητούσα σεξουαλική διέγερση με την ανάρτηση βίντεο 

«Αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδονται», δηλώνει, πάντως, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην απολογία του για τα πορνογραφικά βίντεο που ανέβασε σε ιστοσελίδες πορνό από πρώην συντρόφους του. «Συγκεκριμένα δηλώνω ότι δεν έχω καμία σχέση με την ανάρτηση του επίμαχου υλικού στο Διαδίκτυο για το έτος 2021, για το οποίο και κατηγορούμαι, σύμφωνα με τη μήνυση της κυρίας...», συμπλήρωσε.

«Ειδικότερα στα δύο επίμαχα αρχεία αναγνωρίζω τον εαυτό μου ως συμμετέχοντα πλην όμως, δεν έχω προβεί στην ανάρτηση αυτών, στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες και παρακαλώ υποβάλλοντας σχετικό αίτημα να ελεγχθεί από την υπηρεσία σας σε ποια ηλεκτρονική διεύθυνση IP έχουν αναρτηθεί αυτά καθώς και ποια ημερομηνία. Θέλω να διευκρινίσω ότι τα επίμαχα αρχεία είχαν αρχικά αναρτηθεί στο Διαδίκτυο και συγκεκριμένα μόνο στην ιστοσελίδα... από εμένα προσωπικά κατά το παρελθόν και πριν το έτος 2019, αλλά στη συνέχεια τους πρώτους μήνες του ίδιου έτους τα απέσυρα όλα από την εν λόγω ιστοσελίδα», αναφέρει για τα επίμαχα βίντεο που βρίσκονται αναρτημένα στο Διαδίκτυο, τονίζοντας ότι δεν είναι αναρτημένα από τον ίδιο στις ιστοσελίδες που τον κατηγορεί η γυναίκα που έκανε τη μήνυση», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA