Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανασκεύασε η σύντροφος του Ρούμπεν Σεμέδο τις καταγγελίες εναντίον του, λίγες ώρες αφού ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού συνελήφθη. Η 28χρονη μετά τη σύλληψη του Ρούμπεν Σεμέδο έκανε λόγο για μια «απλή σκηνή ζηλοτυπίας».  Ολα ξεκίνησαν όταν η 28χρονη, συμπατριώτισσά του, πήγε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα για να πάρει κάποια πράγματα.

Οι δυο τους, όπως υποστήριξε αρχικά εκείνη στους αστυνομικούς, αρχικά είχαν μια λογομαχία με τον Ρούμπεν Σεμέδο να την χτυπά στην κλείδα, να της προκαλεί αμυχές και να την κλειδώνει έξω από το σπίτι. Η 28χρονη, αμέσως, τηλεφώνησε στην Αστυνομία, λέγοντας πως ο σύντροφός της την χτύπησε σε καυγά, της άρπαξε το κινητό και την πέταξε έξω από το σπίτι. Μάλιστα, όταν έφτασε στο σημείο οι αστυνομικοί, εκείνη τους περίμενε έξω από το σπίτι, είπε κλαίγοντας τι συμβαίνει ενώ και οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν πως είχε πέσει θύμα κακοποίησης. 

Λίγη ώρα αργότερα, ανέβασε και νέο story γράφοντας «ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Οχι άλλα ψέματα, τα λέμε σε λίγα λεπτά».

Ρούμπεν Σεμέδο: Χρειάζομαι χρόνο για μένα μετά τα τόσα ψέματα

Ο Ρούμπεν Σεμέδο με νέο στορι στο Instagram εξηγεί ότι χρειάζεται χρόνο για τον εαυτό του μετά τα τόσα ψέματα που, όπως υποστηρίζει, είδαν το φως της δημοσιότητας. Στη ανάρτησή του που έχει γράψει και στα αγγλικά και στα πορτογαλικά, ο Ρούμπεν Σεμέδο λέει ότι θα απαντήσει στην οικογένειά του, στους φίλους του και σε όποιον νοιάζεται να μάθει την αλήθεια, σύντομα. «Τόσα ψέματα και τόση πίεση για έναν απλό άνθρωπο, γι' αυτό χρειάζομαι χρόνο για τον εαυτό μου», έγραψε ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA