Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα ξημερώματα συνέλαβαν στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης έναν 47χρονο, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του μαφιόζου Αλεξάντερ Σολόνικ το 1997 στο Λαγονήσι. Τον 47χρονο είχαν ταυτοποιήσει και αναζητούσαν με βούλευμα από το 2005 αλλά οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, κατά την άφιξή του στην Ελλάδα και έπειτα από ταξίδι του στην Κύπρο. 

Διαβάστε ακόμηΔίκη ψευτογιατρού: «Βρωμιάρη - Τον περίμενε λαός στην ουρά λες και ήταν Μεσσίας» - Ξέσπασε συγγενής θυμάτων

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, τα στοιχεία του 47χρονου πληκτρολόγησαν οι Αρχές και όταν βεβαίωσε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την Interpol Κύπρου γνώριζαν ότι ο 47χρονος, που κατηγορείται για δύο δολοφονίες, θα ταξιδέψει στην Ελλάδα και υπήρξε συνεννόηση με τους αστυνομικούς στη χώρα μας, οι οποίοι τον περίμεναν για να τον συλλάβουν. 

Κατά τον έλεγχο, οι αρχές πληκτρολόγησαν τα στοιχεία του και όταν επιβεβαίωσαν ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στα κεντρικά της Ασφάλειας.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA