Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο «μικροσκόπιο» της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, κατόπιν εντολής της Εισαγγελίας Ανηλίκων, μπαίνει το περιστατικό βάναυσης κακοποίησης ενός ανήλικου σε κέντρο με αυτιστικά παιδιά, από εργαζόμενο φυσικοθεραπευτή τον Ιούνιο του 2019. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Εισαγγελία από τη διευθύντρια του κέντρου την Τετάρτη (12/1). 

Διαβάστε ακόμη: Βίντεο - ντοκουμέντο: Οργή για φυσικοθεραπευτή που κλωτσά στο κεφάλι 10χρονο παιδί!

Η καταγγέλουσα προσκόμισε βίντεο που δείχνει τον φυσιοθεραπευτή να χτυπά και να κλωτσά στο πρόσωπο τον ανήλικο, την ώρα που τα υπόλοιπα παιδιά συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η διευθύντρια υποστήριξε ότι δεν κατήγγειλε τότε το περιστατικό γιατί ο φυσικοθεραπευτής αποχώρησε οικειοθελώς από την εργασία του, ενώ η ίδια του είχε διαμηνύσει να μην ξαναεργαστεί με παιδιά. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, όταν έμαθε ότι απασχολείται και πάλι σε κέντρο παιδιών με ειδικές ανάγκες, αποφάσισε να καταγγείλει την παραπάνω αποτρόπαια πράξη του 2019. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται θα διερευνηθεί αν και ποια αδικήματα έχουν τελεστεί. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA