Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τζώρτζης Μονογυιός βρήκε φρικτό θάνατο όταν το υπερπολυτελές όχημά του, το οποίο είχε αποκτήσει λίγες ώρες νωρίτερα, διέλαθε της πορείας του για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και καρφώθηκε σε δέντρο στην παραλιακή με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Η 35χρονη σύζυγός του, Αθηνά Κοντοπάνου ευτυχώς γλίτωσε κι αφού βγήκε από το φλεγόμενο όχημα, διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν αδερφός της βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, ο οποίος είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 The Wall στο μακρινό 2003.

Το τελευταίο τηλεφώνημα

Οσο περνούν οι ώρες από το τραγικό δυστύχημα, βγαίνουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, λίγα λεπτά πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, ο Τζώρτζης Μονογυιός, όντας ενθουσιασμένος από το υπερπολυτελές supercar που είχε μόλις αποκτήσει τηλεφώνησε σε φίλο του, λέγοντας: «...έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο».

Τι είδαν οι αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος

Σύμφωνα με όσους ήταν παρόντες στο συμβάν, η πρώτη εκτίμηση είναι πως δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι δεν άκουσαν θόρυβο. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ υπάρχουν κι άλλες πληροφορίες για μάρτυρες που ανέφεραν ότι η Ferrari πέρασε δίπλα τους με τέτοια ταχύτητα που ένιωσαν σαν να γίνονταν σεισμός. Αυτήκοος μάρτυρας περιέγραψε το σοκαριστικό τροχαίο μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής, που βγήκε στο μπαλκόνι του και είδε καπνό κι αμέσως κατάλαβε ότι κάτι κακό είχε συμβεί.

«Βγήκα κι αντίκρυσα αυτό το πράγμα, να καίγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής. Δεν άκουσα θόρυβο μεγάλο, εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι. Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μίας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Τους είχαν τραβήξει έξω στο γρασίδι στη νησίδα», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Στη συνέχεια μίλησε με έναν οδηγό ταξί, που είδε με τα μάτια του το δυστύχημα. «Είδε το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβε γιατί... Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως μετά το αυτοκίνητο πήρε φωτιά. Εμαθα ότι ο οδηγός μόλις είχε παραλάβει το αυτοκίνητο» κατέληξε.

Τζώρτζης Μονογυιός: Εκανε ελιγμό για να αποφύγει πεζό;

Ενα άλλο σενάριο που κυκλοφόρησε θέλει τον Τζώρτζη Μονογυιό να πραγματοποίησε επικίνδυνο ελιγμό για να αποφύγει πεζό που επιχειρούσε να περάσει το δρόμο απέναντι, με αποτέλεσμα η Ferrari του να καταλήξει στην προστατευτική νησίδα και στη συνέχεια στο δέντρο όπου και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA