Μενού
  • Α-
  • Α+

Την παρέμβασή του στην εκπομπή live news του MEGA, έκανε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος υπήρξε δικηγόρος του θύματος του τραγικού δυστυχήματος στη Βούλα, Τζώρτζη Μονογυιού. Ο γνωστός ποινικολόγος, ανέφερε πως γνώριζε πολλά χρόνια τον επιχειρηματία, τον χαρακτήρισε έναν «καταπληκτικό οδηγό» με μεγάλη γνώση σε γρήγορα αυτοκίνητα και τόνισε πως θέλει να εξεταστούν ακόμα και τα πιο απίθανα ενδεχόμενα προτού καταλήξουν οι Αρχές στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μια άτυχη στιγμή ή μια λάθος εκτίμηση του οδηγού.

Παράλληλα, θεωρεί «κλειδί» στη λύση του μυστηρίου τη σύζυγο του επιχειρηματία, η οποία όταν καταφέρει να συνέλθει από τα τραύματά της και το σοκ που έχει υποστεί, θα μπορέσει να αποκαλύψει σημαντικά στοιχεία για την ενδεχόμενη απώλεια του ελέγχου του αυτοκινήτου από τον οδηγό. 

Διαβάστε ακόμη: Τζώρτζης Μονογυιός: «Σκιές» από τον Αλέξη Κούγια για το δυστύχημα - Πώς εμπλέκει την πρώην σύζυγό του

Oπως τόνισε, η οικογένεια του θύματος θέλει να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες του δυστυχήματος. «Θα πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να υπήρξε κάποιο ζήτημα με άλλο όχημα ή με κάποιον πεζό ή ακόμα και το ενδεχόμενο της έκρηξης. Τι ήταν αυτή η έκρηξη; Θυμάστε την υπόθεση του εκδότη Μαυρίκου που εξερράγη το αυτοκίνητό του. Είναι πολλά που πρέπει να εξεταστούν», τόνισε ο αρχικά κ. Κούγιας.

Και συμπλήρωσε: «Θα πρέπει να διερευνηθεί αν υπήρξε κάποιο επεισόδιο με άλλο οδηγό στη διάρκεια της διαδρομής, αλλά και την πιθανότητα να είχε κάποια βλάβη το όχημα. Θα πρέπει να φανεί από τις κάμερες αν υπήρξε κάτι όχι μόνο στα τελευταία μέτρα που έχει εξετάσει η τροχαία, αλλά και κάποια χιλιόμετρα πίσω. Θέλουμε να δούμε όλες τις εκδοχές, όπως τις πιθανές βλάβες. Θα πρέπει να περιμένουμε να μιλήσει και η σύζυγός του γιατί μπορεί να είχε χάσει τον έλεγχο της Ferrari για κάποιο λόγο που εμείς δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να εξηγήσουμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA