Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πολυτάραχη παρουσία του Ρούμπεν Σεμέδο στην Ελλάδα, είχε ως τελευταίο περιστατικό της τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε από αγνώστους έξω από το σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής. Το επεισόδιο, με τρεις κουκουλοφόρους να ξυλοκοπούν τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή και έναν φίλο του, προκάλεσε σοκ όχι μόνο στον ίδιο, αλλά και στη γειτονιά του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ο ίδιος επιστρέφοντας στο σπίτι του ήταν εμφανώς καταβεβλημένος και στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του Alpha δήλωσε πως ζει από τύχη! 

Διαβάστε ακόμη: Ρούμπεν Σεμέδο: Πρωταγωνιστής εκτός γηπέδων – Από τις καταγγελίες στην επίθεση για ξυλοδαρμό

Ο Πορτογάλος αμυντικός μίλησε στον Alpha και αρκέστηκε να πει ότι είναι ζωντανός, αλλά αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στην τύχη, αφού οι δράστες τον χτύπησαν σοβαρά. Μάλιστα υπήρχαν μερικά εμφανή τραύματα στο χέρι που ήταν μπανταρισμένο, αλλά και στο πρόσωπο. 

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής όταν ο Σεμέδο, μαζί με Πορτογάλο φίλο του, επέστρεφαν στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Εξω από αυτό, τους πλησίασαν τρεις κουκουλοφόροι, οι οποίοι αφού τους επιτέθηκαν και αφού τους ξυλοκόπησαν, στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο Σεμέδο και ο φίλος του μετέβησαν αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, όπου κατήγγειλαν το περιστατικό ενώ στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες.

Συγκεκριμένα, ο διάλογος του Σεμέδο με τον δημοσιογράφο:

Δημοσιογράφος: «Καλημέρα, πως είστε;»

Σεμέδο: «Ζωντανός».

Δημοσιογράφος: «Τι συνέβη χθες το βράδυ;»

Σεμέδο: «Δεν ξέρετε; Από τύχη είμαι ζωντανός».

Δημοσιογράφος: «Σας χτύπησαν;»

Σεμέδο: «Πολύ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA