Μενού
  • Α-
  • Α+

Παραδόθηκε στους αστυνομικούς ο 48χρονος για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του στην Αργυρούπολη, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Reader.gr. Λίγες ώρες πριν παραδοθεί στις Αρχές ο 48χρονος, η κόρη του δήλωνε: «Να σαπίσεις στη φυλακή σκουπίδι της Αργυρούπολης». Ο 48χρονος εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του στην Υποδιεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής και αναμένεται να καταθέσει τι συνέβη με την πρώην σύντροφό του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 48χρονος, την ημέρα που έδειρε την 40χρονη σύντροφό του, κάλεσε την αδερφή του στο τηλέφωνο και της είπε: «Την έχω χτυπήσει. Δεν ξέρω αν είναι νεκρή. Κάλεσε το ΕΚΑΒ». Ο 48χρονος, αφού φέρεται να είπε αυτά στην αδερφή του, εξαφανίστηκε και κρυβόταν μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν και παραδόθηκε στις Αρχές. 

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Αναγνωρίστηκε και δεύτερο άτομο - «Θα το φτάσω μέχρι τέλους» λέει το θύμα

Την ίδια στιγμή, η 40χρονη σύντροφός του δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά τον ξυλοδαρμό της από τον 48χρονο, ο οποίος της προκάλεσε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς την γρονθοκόπησε επανειλημμένα στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Η γυναίκα νοσηλεύεται εδώ και ημέρες στον Ευαγγελισμό και η κατάστασή της, δυστυχώς, δεν έχει βελτιωθεί.

Το έσκασε για την Ολλανδία η πρώην με το παιδί του για να γλιτώσουν

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την περασμένη Παρασκευή οπότε κι έγινε γνωστή η εφιαλτική ιστορία της 40χρονης που χαροπαλεύει, ο βίος και η πολιτεία του 48χρονου δεν έχουν τελειωμό. Η πρώην σύζυγός του, με την οποία ζούσε επίσης στην Αργυρούπολη είχε πέσει επανειλημμένα θύμα ξυλοδαρμού, ενώ την είχε μαχαιρώσει όταν είχαν βρεθεί προσωρινά στο Αργος. Η νεαρή κοπέλα μετά απ' όσα βίωσε στο πλευρό του κατ' εξακολούθηση κακοποιητή της, πήρε το παιδί που είχαν αποκτήσει μαζί κι εξαφανίστηκε, με τις πληροφορίες να τη θέλουν να ζει πλέον στην Ολλανδία.

Η κοπέλα, έφυγε όπως εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον της, γιατί φοβόταν τόσο για τη ζωή της, όσο και του παιδιού της. Η 30χρονη σήμερα γυναίκα, είχε καταγγείλει τον 48χρονο στις Αρχές. Ο 48χρονος δάσκαλος τζούντο, είχε καταδικαστεί με αμετάκλητη ποινή γιατί είχε προσπαθήσει μεταξύ άλλων να την στραγγαλίσει...

Κόρη 48χρονου: Να σαπίσεις στη φυλακή σκουπίδι της Αργυρούπολης

Οργισμένη και απηυδισμένη δηλώνει η κόρη του 48χρονου, η οποία σε μήνυμά της στο Instagram αναφέρει πως «ντρέπεται» επειδή είναι πατέρας της και τον καταριέται χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων «σκουπίδι της Αργυρούπολης». Το κορίτσι σοκαρισμένο και αυτό από τα γεγονότα δεν έκρυψε τα όσα νιώθει για τη συμπεριφορά του πατέρα της. «Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram. Κάτω από τη φωτογραφία του πατέρα της , υπάρχει το μήνυμα: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα και χρώματος ασημί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA