Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, με την ίδια να αναγνωρίζει και δεύτερο πρόσωπο από τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους στην υπόθεση. Στο μεταξύ, όπως είχε δηλώσει και ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιωγας, αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, όπου εξετάζεται το ενδεχόμενο η 24χρονη να «ναρκώθηκε» μέσω ειδικού χαπιού καθώς, όπως κατέθεσε η ίδια στον ανακριτή, ξύπνησε το πρωί σχεδόν γυμνή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με διάφορα περίεργα αντικείμενα δίπλα της και τότε αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί. Η 24χρονη φέρεται να αναγνώρισε το δεύτερο πρόσωπο στην κατάθεση που έδωσε την Παρασκευή στον ανακριτή. 

«Δεν θα κάνω πίσω», λέει η 24χρονη που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού

«Είμαι σοκαρισμένη γι' αυτό που μου συνέβη αλλά δεν θα κάνω πίσω», δηλώνει η 24χρονη που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού. Με νέες της δηλώσεις στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η 24χρονη υποστηρίζει ότι «μετά από εμένα θα βγουν κι άλλες κοπέλες να πουν δικές τους αλήθειες σχετικά με το θέμα. Μακάρι να βγουν ώστε να αποτρέψουμε αυτή την κατάσταση και να μην το ξαναπάθει καμία κοπέλα. Λυπάμαι πολύ γι' αυτή την κατάσταση, τα παρακολουθούσα και δεν πίστευα ότι συμβαίνουν. Ωσπου έγινε και σε εμένα. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν με αυτό τον τρόπο! Πόσο λυπάμαι για λογαριασμό τους. Μακάρι να υπάρξει μια δικαίωση γιατί η πράξη βιασμού ριζώνει μέσα μας και δεν φεύγει ποτέ και τίποτα δεν αλλάζει», ανέφερε.

Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Είμαι σοκαρισμένη γι' αυτό που μου συνέβη. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστώ. Εύχομαι καμία γυναίκα στον κόσμο να μην ζήσει αυτό που συνέβη σε εμένα. Ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση που μου δείχνουν, την έχω ανάγκη τώρα όσο ποτέ. Θέλω να ενθαρρύνω κάθε μία γυναίκα που βίωσε αντίστοιχο περιστατικό να το καταγγείλει. Δεν θα κάνω πίσω. Θα συνεχίσω έχοντας στο πλευρό μου τον δικηγόρο μου για να δικαιωθώ. Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Ολα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Τις τελευταίες μέρες περνώ δύσκολα αλλά η συμπαράσταση των δικών μου ανθρώπων μου δίνει δύναμη». 

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψη του 27χρονου 

Η 24χρονη είναι αποφασισμένη να αποδείξει την ενοχή όλων όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της, όπως καταγγέλλει. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η 24χρονη που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης έδωσε τρεις καταθέσεις συνολικά: δύο στους αστυνομικούς και μία στον ανακριτή. Στις καταθέσεις της στους αστυνομικούς (και όχι στον ανακριτή) υποστήριξε ότι ο 27χρονος που συνελήφθη τη βίασε στο δωμάτιό του, στην οποία φαίνεται να την είχε προσκαλέσει εκείνος, μετά το πάρτι. Η 24χρονη, μετά την κατάθεσή της στους αστυνομικούς, αναγνώρισε τόσο σε φωτογραφία όσο και δια ζώσης τον 27χρονο. Ο ίδιος πάντως υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι συνευρέθηκε μαζί της ερωτικά με την έγκρισή της. 

Μάλιστα, κατά του συγκεκριμένου προσώπου ασκήθηκε δίωξη με το αδίκημα της συνεύρεσης χωρίς συναίνεση, αδίκημα που επισύρει ποινή έως 10 έτη. Ακριβώς γι' αυτό τον λόγο, δηλαδή για την ποινή έως 10 χρόνια, ο φερόμενος ως δράστης δεν προφυλακίστηκε και είναι ελεύθερος υπό όρους. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν αποδέχθηκε την κατηγορία του βιασμού και υποστήριξε πως όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας.

Τι βρέθηκε στο δωμάτιο ενός εκ των φερόμενων δραστών

Η 24χρονη πήγε στο πάρτι μαζί με δύο φίλες της ύστερα από παρότρυνση ενός ατόμου που θεωρούσε φίλο της και τον εμπιστευόταν. Επρόκειτο για άτομο που γνώριζε από εξόδους της σε γνωστά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Στο πάρτι πήγε με το αυτοκίνητό της. Επειδή, δεν αισθανόταν καλά για να οδηγήσει- καθώς το σπίτι της βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης- δέχθηκε να φύγουν οι φίλες της και να μείνει, όπως είπε στους αστυνομικούς, σε δωμάτιο στο ξενοδοχείο. Φαίνεται να έμεινε όμως στο δωμάτιο του 27χρονου, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι συνευρέθηκαν ερωτικά αλλά με δική της συναίνεση.

Όταν ξύπνησε χωρίς τα ρούχα της, επικοινώνησε με τον δικηγόρο και εκείνος τη συνέστησε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία. Πράγματι, η κοπέλα μετέβη στο ΑΤ Λευκού Πύργου, όπου ανέφερε όσα θυμόταν, καταγγέλλοντας πρώτα στους αστυνομικούς μόνο τον 27χρονο. Σε έρευνα μάλιστα που πραγματοποιήθηκε στο δωμάτιο του φερόμενου ως δράστη βρέθηκε ένα χάπι, το οποίο ενισχύει τη στυτική λειτουργία, σύμφωνα με το ThessToday.gr.

Μήνυμα συμπαράστασης από την πρώτη καταγγέλλουσα του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Μήνυμα συμπαράστασης στην 24χρονη έστειλε και η πρώτη καταγγέλλουσα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Οσον αφορά στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης, θέλω αρχικά να δηλώσω την απεριόριστη συμπαράστασή μου προς την κοπέλα, καθώς μπορώ να καταλάβω πώς αισθάνεται. Αρχικά, γιατί έχω μία παρόμοια τραυματική εμπειρία της οποίας ηθικός αυτουργός είναι ο κατηγορούμενος της δικής μου υπόθεσης που όμως γι' αυτή την περίπτωση δεν μπορώ να κινηθώ νομικά. Αλλά και γιατί οι δράστες φέρεται να είναι γνωστά πρόσωπα στους επιχειρηματικούς κύκλους αντίστοιχα με τον άνθρωπο που με διέσυρε στο Διαδίκτυο που ήταν δημόσιο πρόσωπο και αυτό ήταν κάτι που με φόβισε στο να μιλήσω αρχικά δημόσια για ό,τι μου συνέβη. 

Ομως, η κοινωνία πλέον δεν έχει καμία ανοχή σε τέτοια θέματα, όποιος κι αν είναι ο θύτης, όσο γερές διασυνδέσεις κι αν έχει. Πλέον, στην εποχή των σόσιαλ μπορούμε να δούμε πόσο δύναμη έχουμε και πως τίποτα δεν θα επιτρέπουμε να συγκαλύπτεται. Εύχομαι να βρει τη δύναμη να αντέξει ψυχικά σε όλο αυτό τον δικαστικό αγώνα που έχει μπροστά της και να σκέπτεται ότι αυτό το απαίσιο γεγονός που της συνέβη μπορεί να σώσει άλλες κοπέλες που σιωπούν από ντροπή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA