Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 24χρονη κοπέλα που βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει όσα υπέστη είναι αποφασισμένη όπως έχει δηλώσει η συγκεκριμένη υπόθεση με τις καταγγελίες της για βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, την Πρωτοχρονιά, να φτάσει μέχρι τέλους. Το πρόσωπο και το όνομα της 24χρονης κοπέλας, που κατήγγειλε τον βιασμό της αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Με ανάρτησή του στα social media, ο δημοσιογράφος εμφανίζεται δίπλα στην 24χρονη, λέγοντας πως «η Γεωργία αποφάσισε να δείξει το πρόσωπό της και να μιλήσει».

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Αλκοόλ και ουσίες στο αίμα της έδειξαν οι τοξικολογικές

«Η Γιωργία αποφάσισε να μιλήσει δημόσια. Με το πρόσωπο και το όνομά της. Τώρα είσαστε όλοι προσκεκλημένοι στη δική μου σουίτα. Λεβέντες, παλικάρια, εισαγγελείς, ιατροδικαστές και λοιποί συγγενείς...» αναφέρεται στην ανάρτηση στο Instagram.

https://twitter.com/Makis_Tr/status/1483457732275585031?ref_src=twsrc^tfw

Στο ποστάρισμα στο twitter, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έγραψε: «Σας το είχα υποσχεθεί... Τώρα κλάψτε τους όλους μαζί. Τους λεβέντες, τα ανψυκτικά τους, τους εισαγγελείς τους, τους πολιτικούς φίλους τους κλπ κλπ».

Τα τελευταία στοιχεία της υπόθεσης

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις στην υπόθεση της 24χρονης που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Τα πρώτα στοιχεία από τις τοξικολογικές εξετάσεις, όπως αποκάλυψε το MEGA, δείχνουν ότι στον οργανισμό της 24χρονης βρέθηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα.

Στον οργανισμό της 24χρονης κοπέλας, η οποία έχει καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού, βρέθηκε και ποσοστό αλκοόλ. Κάτι το οποίο έχει παραδεχθεί η 24χρονη στις καταθέσεις της, καθώς λόγω του ποτού δεν μπορούσε να γυρίσει στο σπίτι της και κατέληξε στο ξενοδοχείο. Από την πρώτη στιγμή, η 24χρονη είχε δηλώσει στις Αρχές πως ξύπνησε σε ένα δωμάτιο που δεν είχε κλείσει η ίδια και δεν θυμόταν σχεδόν τίποτα. Μάλιστα, ακόμα και όταν πήγε το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει τον βιασμό της, συνέχιζε να μην θυμάται πολλά από το προηγούμενο βράδυ, ούτε καν τα πρόσωπα που κατηγορεί για βιασμό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA