Μενού
  • Α-
  • Α+

Φωτογραφίες από τους μώλωπες στα πόδια της έδωσε στη δημοσιότητα η 24χρονη Γεωργία Μπίκα που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στη Θεσσαλονίκη, σε σουίτα ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Διαβάστε ακόμη: Γεωργία Μπίκα: #με_την_Γεωργία το Twitter μετά την on camera καταγγελία για βιασμό

Σε φωτογραφίες που δημοσιεύει το zougla.gr είναι εμφανείς οι μώλωπες, που η ίδια ανέφερε ότι είχε στα πόδια της, σε συνέντευξή της για τα όσα καταγγέλλει πως συνέβησαν εκείνο το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Τρεις ημέρες αργότερα πήγε στον ιατροδικαστή και οι τοξικολογικές εξετάσεις έγιναν την ίδια ημέρα, ενώ τα αποτέλεσμά τους αναμένονται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. 

Πάντως σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega χθες, εκτός από αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης εντοπίστηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα και μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ.

«Μελανιές και σημάδια στα πόδια μου»

Συγκεκριμένα το θύμα του βιασμού, είπε για τα σημάδια που είχε στο σώμα της: «...πήγα στον Ιατροδικαστή τρεις ημέρες αργότερα και μου είπαν να μην πλυθώ. Αυτό με είχε τρελάνει. Με τρέλαινε το ότι δεν μπορούσα να βγάλω από πάνω μου αυτή τη βρώμα. Υπήρχαν σημάδια στα πόδια μου. Πάρα πολλές μελανιές. Οι τοξικολογικές έγιναν το βράδυ της ίδιας ημέρας».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA