Μενού
  • Α-
  • Α+

Κακοποιήσεις, λεκτικές προσβολές, χυδαία υβρεολογία και άγριοι ξυλοδαρμοί. Ο 46χρονος που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της τελευταίας συντρόφου του στην Αργυρούπολη, με αποτέλεσμα εκείνη να δίνει μάχη για τη ζωή της και να χρειάζεται επειγόντως αίμα, χαρακτηρίζεται από όσους τον ξέρουν ως χειριστικός, βίαιος, ως ένας άνθρωπος δίχως κανένα ίχνος ευαισθησίας. 

Διαβάστε ακόμη: Αργυρούπολη: Πήρε προθεσμία ο 48χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό - Τον γιούχαραν στην Ευελπίδων

Αυτό προκύπτει τόσο από τον καθημερινό εφιάλτη που βίωναν οι πρώην σύντροφοί του όσο και από τις μαρτυρίες των γειτόνων του στην Αργυρούπολη. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ακόμη και οι γείτονές του, άνθρωποι που έμεναν κοντά σε αυτόν, φοβούνταν να μιλήσουν στις κάμερες με τα πρόσωπά τους για το ποιος είναι πραγματικά ο 48χρονος προπονητής τζούντο. Ο 46χρονος, τα τελευταία 26 χρόνια, φαίνεται να κακομεταχειριζόταν τις συντρόφους του, με τις οποίες, μάλιστα, είχε αποκτήσει και παιδιά. 

Μπορεί οι αθλητές, ιδιαιτέρως των πολεμικών τεχνών, να διακρίνονται για την πειθαρχία τους, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει για τον 48χρονο. Ως πρώην αθλητής του τζούντο, ο οποίος - σύμφωνα με πληροφορίες - έχει διδάξει και σε παιδιά, θα φανταζόταν κανείς πως ήταν ένας άνθρωπος που διακρινόταν για την αυτοσυγκράτησή του, αφού γνώριζε ότι με ένα χτύπημα θα μπορούσε να προκαλέσει βαρύ τραυματισμό, ιδιαιτέρως σε μία γυναίκα με τη μισή μυική δύναμη από τον ίδιο. Ωστόσο, πρόκειται για έναν άνθρωπο που όσοι τον γνωρίζουν τον περιγράφουν ως βίαιο. 

Οι σύντροφοί του έκαναν παιδιά μαζί του, αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να έδειχνε κανέναν απολύτως σεβασμό για εκείνες, αφού οι καταγγελίες που έρχονται στο φως, υποστηρίζουν ότι ο 46χρονος τους φερόταν με τον πιο φρικαλέο τρόπο. Όλες φέρεται να τις χτυπούσε, τους μιλούσε χυδαία, τις μείωνε σαν προσωπικότητες.  Ο 46χρονος, σύμφωνα με τη μαρτυρία μητέρας πρώην συντρόφου του, είχε φτάσει στο σημείο να απειλήσει γυναίκα πως θα την πετάξει από τον 4ο όροφο μπαλκονιού. Η μια του κόρη, μάλιστα, την ώρα που εκείνος αναζητούνταν από τις Αρχές, έφτασε στο σημείο να τον αποκαλέσει «σκουπίδι της Αργυρούπολης». Η κόρη του, με μια ανάρτησή της στο Instagram, ανέφερε τα εξής: «Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», έγραφε και κάτω από τη φωτογραφία του πατέρα της είχε προσθέσει το εξής μήνυμα: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις». 

Εστειλε τη σύντροφό του στη ΜΕΘ «καταλάθος», κρυβόταν σε βάλτους 

Ο 46χρονος ξυλοκόπησε βάναυσα την 40χρονη σύντροφό του την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου προκαλώντας της βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η 40χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ευαγγελισμού και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο 46χρονος, μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, τηλεφώνησε στη συνέχεια στην αδερφή του για να ζητήσει βοήθεια. «Έχω χτυπήσει την (...) δεν ξέρω αν την έχω σκοτώσει. Πάρε αμέσως τηλέφωνο να έρθει ασθενοφόρο», είπε στην αδερφή του, σύμφωνα με τον ALPHA. 

Ο 46χρονος μετά την αποτρόπαια πράξη του και αδιαφορώντας για τη σύντροφό του έφυγε από την Αργυρούπολη για να μην τον συλλάβουν. «Στην αρχή περιφερόμουν στην Αργυρούπολη και έφτασα μέχρι το κέντρο της Αθήνας. Κοιμόμουν στα παγκάκια», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.  Μάλιστα, κρυβόταν μέχρι και σε βάλτους στην περιοχή της Κορίνθου για να μην τον συλλάβουν.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του παραδόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (17/1) στην ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής, ισχυριζόμενος πως... ξέφυγε και τη χτύπησε άσχημα, αλλά μετάνιωσε. «Εγώ το έκανα, δεν είχα σκοπό να προκαλέσω τόσο κακό. Μου ξέφυγε και έγινε καταλάθος», είπε χαρακτηριστικά. «Εγώ κρυβόμουν για να μην με βρείτε, αλλά μου έλεγαν στο τηλέφωνο ότι "η Αστυνομία είναι πολύ κοντά και θα σε βρει, πήγαινε και παραδώσου". Γι' αυτό και ήρθα να παραδοθώ», φέρεται να είπε επίσης στους αστυνομικούς.

Απόπειρα στραγγαλισμού και επίθεση με μαχαίρι 

Μία από τις πρώην συντρόφους του 46χρονου τον κατηγόρησε πως πριν από 26 χρόνια είχε αποπειραθεί να την στραγγαλίσει και είχε βίαιη συμπεριφορά. Εκείνη, μην αντέχοντας την συμπεριφορά του τον χώρισε αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να τον συγχωρέσει και γύρισε στο πλευρό του. Η γυναίκα έφερε στον κόσμο το παιδί τους αλλά η συμπεριφορά του 48χρονου δεν άλλαξε με αποτέλεσμα να χωρίσουν.

Το 2015 κατηγορήθηκε για επίθεση με μαχαίρι εις βάρος της 23χρονης συντρόφου του. Η κοπέλα νοσηλεύτηκε και ο ίδιος δεν είχε συλληφθεί. «Ήταν έγκυος η κοπέλα και την έβριζε. Ήταν κάτω από το μπαλκόνι με μια μηχανή και έβριζε την κοπέλα που ήταν πάνω στο διαμέρισμα», αποκάλυψε γειτόνισσα της νεαρής στο Tlive. «Ο άνθρωπος είναι άρρωστος, δεν είναι απλώς εγκληματίας, είναι άρρωστος. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος αυτό το κάνει 20 χρόνια απ’ ότι ξέρουμε εμείς», αποκάλυψε. Η κοπέλα έφυγε φυγαδευμένη 3 χρόνια μετά για να ζήσει στην Ολλανδία

Τρόμος στη γειτονιά 

Ο 46χρονος φαίνεται να είχε προκαλέσει τον τρόμο και στη γειτονιά του, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν βγει κάτοικοι on camera να μιλήσουν για τον ίδιο, δείχνοντας τα πρόσωπά τους. Οι κάτοικοι υποστήριξαν πως δεν τους εξέπληξε το περιστατικό, ισχυριζόμενοι ότι χτυπούσε και την πρώην σύντροφό του. «Αγριος σαν γεράκι» είπε για τον 46χρονο γείτονας στο STAR. Γείτονές του στην Αργυρούπολη τον χαρακτηρίζουν ως «δύστροπο», «δύσκολο», «αιμοβόρο», «σκληρό». Ωστόσο, εκείνος, υποστήριξε στους αστυνομικούς, όταν παραδόθηκε παρουσία του δικηγόρου του, ότι «τσακωνόμασταν συχνά, τσακωθήκαμε. Την χτύπησα πολύ αλλά δεν ήθελα να της κάνω τέτοια ζημιά. Οταν την είδα αιμόφυρτη, φοβήθηκα και έφυγα». 

Μένει μόνο να απολογηθεί την Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, ο 46χρονος για να δώσει απαντήσεις για τις κατηγορίες που του αποδίδονται. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA