Μενού
  • Α-
  • Α+

«Μπαμπά σώσε με, είμαι μέσα και δεν ξέρω τον λόγο». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που είπε ο ιερέας που συνελήφθη μετά τις κατηγορίες της 16χρονης ότι την βίαζε από το 2019 έως τον Μάιο του 2020. Ο πατέρας του ιερέα, μιλώντας στον Alpha και το T-live, υποστήριξε ότι ο γιος του τον κάλεσε στο τηλέφωνο από τη ΓΑΔΑ και του είπε: «Με πήρε τηλέφωνο μέσα από τη ΓΑΔΑ και έκλαιγε. Μου έλεγε "πατέρα, σώσε με, δεν ξέρω τι συμβαίνει"». 

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός ανήλικης από τον ιερέα: Εβαλαν τα κλάματα οι αστυνομικοί από τις περιγραφές της μαθήτριας

Ο ιερέας που είναι πατέρας τριών παιδιών κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικη κοπέλα, εκμεταλλευόμενος το πόσο θεοσεβούμενη είναι η οικογένειά της. Γνώρισε το 12χρονο τότε κορίτσι, επειδή πήγαινε κατηχητικό στην ενορία του και, αφού της κέρδισε την εμπιστοσύνη, κατηγορείται ότι την βίαζε στο κατηχητικό αλλά και στο αυτοκίνητό του. Της ζητούσε μάλιστα να του στέλνει γυμνές της φωτογραφίες ενώ κατηγορείται ότι κατέγραφε τη σεξουαλική κακοποίησή της σε βίντεο. Η 16χρονη σήμερα κοπέλα υποστήριξε, μεταξύ άλλων, στους αστυνομικούς τα εξής: «Μου έλεγε ότι δεν είναι μόνο ο πνευματικός μου πατέρας, ότι μπορώ να τον βλέπω και σαν πατέρα μου κανονικό, ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ για όλα, για τα μυστικά μου, αλλά και για τα ερωτικά». 

Από την πλευρά του, πάντως, ο ιερέας υποστηρίζει: «Δεν ισχύουν αυτά που λέει. Δεν ξέρω γιατί τα είπε, μάλλον εκνευρίστηκε μαζί μου από κάτι και θέλει να με εκδικηθεί». Σε κάθε περίπτωση, ο 37χρονος ιερέας τέθηκε σε αργία, με απόφαση του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και την Τρίτη θα απολογηθεί για τον βιασμό της ανήλικης κοπέλας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA