Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιά, καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η άλλη υπόθεση για την οποία άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, αυτή του κυκλώματος μαστροπείας, έχει ήδη σημαντική εξέλιξη, καθώς φέρεται να έγινε σύλληψη του βασικού κατηγορούμενου για το κύκλωμα. Οπως είπε ο κ. Θανάσης Ζιώγας στον ΣΚΑΪ χθες (21/1) «κατέθεσε ο βασικός κατηγορούμενος για το κύκλωμα μαστροπείας και μετά από τα όσα είπε συνελήφθη, κάτι που δείχνει πως οι εξελίξεις στην υπόθεση θα είναι ραγδαίες. Κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα και λάπτοπ, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες», συμπλήρωσε.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές από τη Θεσσαλονίκη, δεν υπάρχει ακόμα καμία σύλληψη εμπλεκομένου στο κύκλωμα μαστροπείας, για το οποίο η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη κι αξιολογούνται στοιχεία και καταθέσεις μαρτύρων και κατηγορουμένων.

Αναφερόμενος στην Γεωργία Μπίκα, ο κ. Ζιώγας είπε για την χθεσινή της κατάθεση πως κατέθεσε με θάρρος για τα όσα κτηνώδη έγιναν στη σουίτα, στο πάρτι της Πρωτοχρονιάς. «Επιβεβαίωσε την ιατροδικαστική έκθεση που αποτυπώνει βία στην Γεωργία, το κατέθεσε και υπάρχει πλήρης ταύτιση με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης. Ο,τι κατέθεσε αποδεικνύεται κι από τα μηνύματα και τις κλήσεις που έκανε μέσω του τηλεφώνου της, αυτά τα οποία κατέθεσε περί της ώρας που πήγε, έφυγε, κι επέστρεψε στο πάρτι, αλλά και της πρόσκλησης που έλαβε».

Κλειδί για την υπόθεση όπως είπε θα αποτελέσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων οι οποίες αναμένονται το προσεχές διάστημα. «Αυτό που απομένει είναι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, για να επικυρώσει την ιατροδικαστική έκθεση. Τότε θα αλλάξει η κατηγορία και θα ανοίξουν δυο δρόμοι: Αυτός της φυλακής για τους υπαίτιους και αυτός της ζωής για την Γεωργία. Είδε των ζωή κατάματα ζήτησε την βοήθεια από την κοινωνία και το πέτυχε. Είναι το κορίτσι του καθενός, του δικού μας σπιτιού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την αποστολή των εξετάσεων στη Γενεύη, σημείωσε πως η εντολή αυτή έγινε από την ανάκριση. Στις τοξικολογικές εξετάσεις, όπως είπε αναμένεται να βρεθεί υπνωτική ουσία από το ποτό το οποίο προσφέρθηκε στη Γεωργία: «Με το χάπι αυτό δεν καταλαβαίνεις καθόλου τι σου γίνεται ούτε μπορείς να αντιδράσεις και δεν θυμάσαι τίποτα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA