Μενού
  • Α-
  • Α+

«Σκοτώθηκε» με τον δικηγόρο του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στον ιερό ναό στα Κάτω Πατήσια ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1. Ο κ. Θεοδωρόπουλος, ο οποίος προκαλεί εδώ και ημέρες με την συμπεριφορά του, καθώς έχει βγει σε πολλές εκπομπές και οι απόψεις του ξεπερνούν αυτές της υπεράσπισης του ιερέα, είπε στον παρουσιαστή ότι κι αυτός έχει κατηγορηθεί από πρώην συνεργάτιδά του για παρενόχληση και κατονόμασε την δημοσιογράφο Μπάγια Αντωνοπούλου.

Ο Παπαδάκης σε έξαλλη κατάσταση φώναζε ντροπή σου αλητήριε, κόψτε τον και έπεσαν διαφημίσεις για να επέλθει η ηρεμία στο πλατό. «Ντροπή σου ρε, προβοκάτορα. Τι αλητεία είναι αυτή; Είσαι αισχρός. Θα προσφύγω στη δικαιοσύνη και θα τη φέρω μάρτυρα την κυρία που λες. Κόψτε τον, αλητήριε» ούρλιαζε ο Παπαδάκης κι έπεσε «μαύρο» στον δικηγόρο.

Οταν επέστρεψε η εκπομπή ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό για την έκρηξή του και χαρακτήρισε «χυδαία κι ανεπίτρεπτη την κατηγορία που εκστόμισε για μένα» τονίζοντας ότι θα πάει να τον καταγγείλει και στον δικηγορικό σύλλογο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA