Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο δικηγόρος του ιερέα που έχει καταγγείλει η 17χρονη για βιασμό είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά η συζήτηση έγινε σε έντονους τόνους ύστερα από κάποια πράγματα που εκείνος είπε με την παρουσιάστρια να ξεσπά.

Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Πρωτογεράκη: «Φωτεινό άτομο ο Λιγνάδης, θα τον υπερασπιζόμουν» - «Παρορμητικός ο Φιλιππίδης

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος του ιερέα, κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, είπε ότι βλέπει «με πολλή συμπάθεια, με πόνο ψυχής τα πραγματικά άτομα που έχουν υποστεί βιασμό, που έρχονται στις αίθουσες των δικαστηρίων με ιατροδικαστικές εκθέσεις. Μήπως πρέπει να δούμε τις καταγγελίες που δεν υφίστανται; Αν δεν υπάρχουν αποδείξεις, να μην κατηγορούμε και μην καταδικάζουμε έναν άνθρωπο προτού κριθεί από τη δικαιοσύνη;

Αν έρθει κάποια και καταγγείλει τον κύριο Βασάλο που είναι όμορφο παιδί και έρθει μία 15χρονη και τον καταγγείλει, σημαίνει ότι είναι ένοχος αν δεν υπάρχουν αποδείξεις; Έχουμε καταντήσει να έχει γίνει μόδα πλέον».

Σε εκείνο το σημείο επενέβη συνεργάτης της εκπομπής, ο οποίο απάντησε στον κ. Θεοδωρόπουλο: «Μην το ξαναπείτε αυτό, σταματήστε λίγο κάποια στιγμή. Μόδα είναι το λαχούρι που φοράει η Σίσσυ. Δεν είναι μόδα να καταγγέλλουμε βιασμούς. Έλεος πια με αυτά που γίνονται εδώ πέρα».

Ωστόσο, ο δικηγόρος του ιερέα συνέχισε λέγοντας πως «θα πρέπει τα κορίτσια που υφίστανται τέτοια ψυχολογική πίεση να τα καταγγείλουν αμέσως και όχι να περιμένουν τρία χρόνια, αυτό λέω».

Τότε η Σίσσυ Χρηστίδου είπε σε έντονο ύφος: «είναι πολύ δυσάρεστο να το αποκαλείτε μόδα. Αυτό είναι το νόημα, όμως, του #metoo, να βρουν το θάρρος τα κορίτσια που κρύβουν μέσα τους αυτό τον πόνο να το πουν. Ναι, μπορεί η 17χρονη να μην είχε βρει το θάρρος της εάν δεν το είχε βρει η Σοφία Μπεκατώρου», κατέληξε η παρουσιάστρια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA