Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το κύκλωμα μαστροπείας, έρευνες για το οποίο ξεκίνησαν, μετά τις καταγγελίες που έκανε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα για τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. Μέσα στις επόμενες ώρες θα καταθέσει στις Αρχές στοιχεία που έχει συγκεντρώσει και τα οποία αφορούν στην εκμετάλλευση γυναικών από κυκλώματα μαστροπείας, ανέφερε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος, Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος συμμετέχει επικουρικά στην υπεράσπιση της 24χρονης, Γεωργίας Μπίκα, που κατήγγειλε τον βιασμό της.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Χαμός με τον Παπαδάκη και τον δικηγόρο του κληρικού - «Φύγε αλητήριε»

Ο κ. Διαλυνάς προανήγγειλε αποκαλύψεις για εμπλοκή και κραταιών προσώπων σε τέτοιου είδους κυκλώματα εκμετάλλευσης γυναικών, μέσω και πριβέ πάρτι με υψηλές αμοιβές, τα οποία, όπως ανέφερε, θα καταθέσει στην Εισαγγελία.

Διαλυνάς: Πρόσωπα υπεράνω υποψίας

«Το κύκλωμα εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα, δεν μπορώ να σας πω πολλές λεπτομέρειες, αλλά οι πληροφορίες είναι συγκλονιστικές, ως προς τα πρόσωπα, μερικά εκ των οποίων είναι υπεράνω υποψίας» είπε ο κ. Διαλυνάς, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Ονόματα, πρόσωπα και τρόπος λειτουργίας (σ.σ. σχετικά με τον τρόπο που «ψάρευαν» τα κορίτσια) αναμένεται να βγουν τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τον κ. Διαλυνά.

Ερωτηθείς για το ονόματα υπεράνω υποψίας ο κ. Διαλυνάς αναφέρθηκε κυρίως στα επαγγέλματα που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι. Μάλιστα, ο κ. Διαλυνάς επεσήμανε ότι κοινωνοί των στοιχείων του θα γίνουν απευθείας ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο προϊστάμενους του Εφετείου, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχουν ενδείξεις για συγκάλυψη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA