Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως γύρω από την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στο πάρτι της σουίτας του ξενοδοχείου την πρωτοχρονιά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, γυναίκα που κλήθηκε να καταθέσει και η οποία βρισκόταν στο ίδιο πάρτι μέχρι αργά, έδωσε σημαντικά στοιχεία για τον τρόπο που λειτουργεί το κύκλωμα μαστροπείας.   

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Νέα καταγγελία «καίει» τον μετρ - «Συνέβη το ίδιο και σε μένα το 2017»

Η γυναίκα που θεωρείται «κλειδί» στην υπόθεση, φέρεται να κατέθεσε μεταξύ άλλων ότι: «Υπάρχουν συνολικά τρεις ομάδες, η καθεμία με αρχηγό και υπαρχηγό και η κάθε ομάδα ελέγχει περίπου 10 με 12 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Εμπλέκονται και αστυνομικοί στην υπόθεση».  Μάλιστα, η ίδια δήλωσε ότι έδωσε όσα στοιχεία έχει στην κατοχή της στον ποινικολόγο, Νίκο Διαλυνά και του αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο το κύκλωμα «ψαρεύει» κορίτσια: «Ο φερόμενος ως αρχηγός της μιας εξ αυτών των ομάδων, διατηρεί πρακτορείο ταξιδίων στη Θεσσαλονίκη, το οποίο διοργάνωνε εκδρομές ανηλίκων μαθητών και μαθητριών και μέσω αυτών των εκδρομών γινόταν και αλίευση κοριτσιών».

Ζιώγας: «Οι τοξικολογικές εξετάσεις επικυρώνουν τη βία που δέχτηκε η Γεωργία»

Εξάλλου, από τη νομική πλευρά της 24χρονης, έχουν ρίξει το βάρος στα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, αλλά και την ανάλυση του DNA, αποτελέσματα που αναμένεται να ρίξουν φως στις σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης. Ο δικηγόρος της 24χρονης, Θανάσης Ζιώγας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε χαρακτηριστικά: «Για εμάς ένα θέμα υπάρχει, η ανακοίνωση των τοξικολογικών εξετάσεων που θα δώσουν ένα τέλος και επικυρώσουν την ιατροδικαστική έκθεση που αποτυπώνει τη βία που δέχτηκε η Γεωργία εκείνη την πολύ δύσκολη βραδιά με τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς».

Καταθέσεις «φωτιά» από τον εργοδότη του θύματος και τον φίλο του

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι καταθέσεις για την υπόθεση βιασμού, ενώ οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης αναμένονται από μέρα σε μέρα για να ρίξουν φως για την κατάσταση της νεαρής γυναίκας. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και όσα κατέθεσαν ο εργοδότης, αλλά και ο φίλος του εργοδότη της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, σχετικά με τα όσα γνωρίζουν γύρω από την υπόθεση.

«Τη Γεωργία πήγαμε και τη συναντήσαμε στο ξενοδοχείο μαζί με τον εργοδότη της. Ηταν γύρω στις 11:00 το πρωί. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από τη Γεωργία περίπου ένα εικοσάλεπτο νωρίτερα. Η εικόνα που είδαμε ήταν σοκαριστική. Είδαμε ένα πλάσμα κακοποιημένο. Αμέσως μετά πήγαμε και συναντήσαμε τον μετρ», επιβεβαίωσε ο φίλος του εργοδότη του θύματος σχετικά με την εικόνα της κοπέλας. 

Ενώ ο εργοδότης της κατέθεσε μεταξύ άλλων πως: «Μετά τη συνάντηση που είχαμε με τον μετρ, ήρθε στο σπίτι μου ένας εκ των ιδιοκτητών του καφέ, το αφεντικό του μετρ και με απείλησε. Μου είπε ''τι πας να κάνεις; Να τα βάλεις με τον bollionaire''; 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA