Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του αφού εντόπισε τους διαρρήκτες λίγο πριν εισβάλουν στην οικία του. Μάλιστα, η σύντροφός του που συμπεριφέρθηκε σαν «εξαιρετική ρεπόρτερ» βιντεοσκόπησε τους δύο νεαρούς και το υλικό στάθηκε η αφορμή για να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία τους και λίγους μήνες μετά να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. 

«Ήτανε Κυριακή νωρίς γύρω στις 5 με 5 και μισή και επέστρεφα από την κυριακάτικη βόλτα όταν έφτανα στο σπίτι μου βλέπω έναν να πηδάει από το εσωτερικό του σπιτιού προς τα έξω. Σχεδόν προσγειώθηκε μπροστά στο αμάξι. Ερχόμαστε αντιμέτωποι κοιταζόμαστε με βλέπει, χάρηκε κιόλας που με είδε – δεν ήξερε ότι είναι το σπίτι μου- και μου λέει Μάικ εσύ», είχε πει ο Μιχάλης Ζαμπίδης στον ALPHA. Μάλιστα ανέφερε πως όταν ρώτησε τον νεαρό τι δουλειά είχε στην οικία του, του απάντησε πως έβγαζε φωτογραφίες. 

Ο ληστής τον πλησίασε και τότε κατάλαβε πως υπήρχε και κάποιος άλλος από την πίσω πλευρά του σπιτιού. «Προσπάθησε να ξεφύγει και τότε γύρισα το διακόπτη στο λίγο πιο αυστηρό και του είπα και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω μετά, οπότε κάτσε εδώ. Μου λέει "εντάξει" και κατέβασε τα χέρια, πάει πιο πίσω φωνάζει το συνεργάτη του..» Ο Ζαμπίδης που βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τη σύντροφό του κάλεσε την αστυνομία η οποία έφτασε σε 4 με 5 λεπτά στο σημείο. «Έκανε εξαιρετικό ρεπορτάζ η σύντροφός μου, έβγαλε φωτογραφίες και βίντεο» είπε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing.

Ταυτοποιήθηκαν οι διαρρήκτες

Το βιντεοληπτικό υλικό της συντρόφου του Μιχάλη Ζαμπίδη αποτέλεσε και το στοιχείο για την ταυτότητα των δραστών. Ο 20χρονος διαρρήκτης εντοπίστηκε στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη, οδηγήθηκε στο Τμήμα, όπου αναγνωρίστηκε δια ζώσης από το Μιχάλη Ζαμπίδη. Μάλιστα, έδωσε και το όνομα του ανήλικου συνεργού του στους αστυνομικούς οι οποίοι πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του, αφού τον αναγνώρισε από φωτογραφία ο μποξέρ. Σε βάρος των δύο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2022 στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA