Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του ιερέα από τα Κάτω Πατήσια που έχει κριθεί προφυλακιστέος για την υπόθεση βιασμού ανήλικης κοπέλας, που είχε συμπληρώσει τα 14 έτη. Ο 37χρονος ιερέας, γεννηθείς στην Αρτα το 1985 είναι ο κληρικός που λειτουργούσε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου των Οπλων και βάσει του κατηγορητηρίου διώκεται για «βιασμό κατ' εξακολούθηση, γενετήσια πράξη με ανήλικο, κατάχρηση ανηλίκου, κατ' εξακολούθηση πορνογραφία ανηλίκων».
Η Αστυνομία κατόπιν εισαγγελικής εντολής έδωσε τα στοιχεία του στη δημοσιότητα. Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: «Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 20-1-2022 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής (σχετικό το από 21-1-2022 Δελτίο Τύπου).
Σε βάρος του ημεδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντος τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων (προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας) μέσω πληροφοριακών συστημάτων, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος.
- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.