Μενού
  • Α-
  • Α+

Επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα καταγράφηκε στην Χαλκίδα, όταν ένας πατέρας που περίμενε το παιδί του έξω από γυμναστήριο να τελειώσει την προπόνησή του στις πολεμικές τέχνες, δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρους. Το συμβάν έλαβε χώρα στις 8 το βράδυ της Τρίτης (1/2) μπροστά στα έντρομα μάτια παιδιών και περαστικών. Ο πατέρας του ανήλικου αγοριού, περίμενε το γιο του να τελειώσει το μάθημα πολεμικών τεχνών, όταν δύο άνδρες με κουκούλες άρχισαν να τον χτυπάνε και μάλιστα ο ένας το χτύπησε στο κεφάλι με σφυρί που κρατούσε και τον άφησε αιμόφυρτο να κείτεται στο έδαφος.

Στη συνέχεια του έσπασαν το αμάξι, ενώ υπήρχαν κι άλλοι δύο άνδρες οι οποίοι λειτουργούσαν σαν ομάδα υποστήριξης και αμέσως μετά επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο που τους περίμενε κι έφυγαν αμέσως από το σημείο. Το θύμα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του. Το χτύπημα στο κεφάλι που είχε τελικά όπως διαπιστώθηκε δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρό.

Στη συνέχεια ο παθόντας μετέβη στην Αστυνομία όπου κατέθεσε μήνυση κατά των δραστών και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ υπάρχει ήδη μία σύλληψη, καθώς το άτομο αναγνωρίστηκε από το θύμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA