Μενού
  • Α-
  • Α+

Κάθε εμπλοκή του στη δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού αρνείται ότι έχει ο 23χρονος που συνελήφθη ως ο φερόμενος δολοφόνος του. Ο 23χρονος που συνελήφθη την ώρα που συγγενείς και φίλοι έλεγαν το τελευταίο αντίο στον 19χρονο, Αλκη Καμπανό, παραμένει στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου ανακρίνεται από τους αστυνομικούς

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία 19χρονου Αλκη Καμπανού: Θα ζητήσω ισόβια για τα 8 άτομα, λέει ο Κούγιας

Ο 23χρονος δεν δίνει κανένα στοιχείο στους αστυνομικούς ενώ φέρεται να λέει, σύμφωνα με το OPEN TV, ότι «δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο με έχετε εδώ, δεν καταλαβαίνω για ποιο περιστατικό μου μιλάτε». Ο 23χρονος που συνελήφθη ως ο φερόμενος δολοφόνος είναι γνωστός στις Αρχές, καθώς είναι υπόδικος σε υπόθεση οπαδικής βίας, για την οποία εκκρεμεί δίκη.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του OPEN, έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον δύο ακόμα άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση ενώ όπως φαίνεται και στο βίντεο που δείχνει καρέ καρέ τη δολοφονική επίθεση πήραν μέρος 10 άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία είναι αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη η συμμετοχή του στο συμβάν, αλλά φαίνεται να βρισκόταν στο σημείο. Ο 23χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι σεσημασμένος και σκληρός χούλιγκαν, είχε προσαχθεί, το βράδυ της Τρίτης, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Θεοδωρικάκος: Καμία αμφιβολία ότι ο 23χρονος εμπλέκεται στην δολοφονία του 19χρονου

Ο κ. Θεοδωρικάκος, δήλωσε πως είναι θέμα τιμής για την ΕΛ.ΑΣ να φέρει εις πέρας την υπόθεση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα πρέπει όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία, να κάνουν μερικά πράγματα για να αλλάξει αυτό το καθεστώς. Αυτό, αποτελεί ευθύνη και της Πολιτείας, και των αθλητικών ομάδων, της Αυτοδιοίκησης και των πολιτών».

Σημείωσε ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο 23χρονος συλληφθείς, εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου, και τόνισε πως αποτελεί θέμα τιμής της ΕΛ.ΑΣ να συνεχίσει και να ολοκληρώσει την έρευνα. «Η Αστυνομία κινείται με  ταχύτητα και μεθοδικότητα και φέρνει αποτελέσματα», δήλωσε ο υπουργός, επισημαίνοντας πως το ενδιαφέρον της κυβέρνησης είναι στραμμένο στην υπόθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA