Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ Γεωργίας Μπίκα και Αστυνομίας για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν οι Αρχές την υπόθεσή της, μετά την καταγγελία της για βιασμό σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, στον οργανισμό της 24χρονης Γεωργίας δεν εντοπίστηκαν ύποπτες ουσίες, ενώ το αλκοόλ που βρέθηκε ήταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Η Γεωργία Μπίκα όμως από την πρώτη στιγμή ισχυριζόταν πως υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στον τρόπο που η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης χειρίστηκε την υπόθεση, ενώ το δείγμα ούρων που αναλύθηκε το έδωσε 18 ώρες μετά τον βιασμό της.

Στο προσκήνιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο ισχυρισμός της ΕΛ.ΑΣ. πως της έδωσαν δύο ουροσυλλέκτες για να δώσει άμεσα ούρα, ενώ η ίδια αναφέρει πως όχι μόνο δεν της έδωσαν ουροσυλλέκτες, αλλά οδήγησε μόνη της επί 40 λεπτά μέχρι να βρει φαρμακείο που εφημέρευε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Αυτόν τον ισχυρισμό έρχεται να επιβεβαιώσει η μαρτυρία του φαρμακοποιού, από τον οποίο αγόρασε η Γεωργία Μπίκα τους ουροσυλλέκτες, αν και θυμόταν λίγα πράγματα από τη συγκεκριμένη ημέρα. Ο εν λόγω φαρμακοποιός μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό» και ακολουθεί ο διάλογος:

Εχει αναρτηθεί μια απόδειξη από τον κύριο Τριανταφυλλόπουλο στο διαδίκτυο, όπου εμφανίζεται η Γεωργία Μπίκα να έχει αγοράσει από το δικό σας φαρμακείο τον ουροσυλλέκτη που χρησιμοποίησε.

  • Ναι. Μπήκε μέσα ο άνθρωπος και πήρε δυο ουροσυλλέκτες.

Εσείς σε τι κατάσταση την είδατε όταν ήρθε;

  • Ούτε τη θυμάμαι. Θυμάμαι μόνο ότι ήρθε μια κοπέλα και πήρε δυο ουροσυλλέκτες.

Ώρα περίπου;

  • 6 το απόγευμα.

Σας είπε κάτι, φαινόταν ταραγμένη;

  • Ούτε τη θυμάμαι. Γινόταν ένας χαμός την Πρωτοχρονιά εδώ.

Εφημερεύατε απ’ ό,τι καταλαβαίνω.

  • Ναι

Κάτι περισσότερο που ίσως σας κίνησε την περιέργεια, σας έκανε εντύπωση;

  • Δεν τη θυμάμαι καθόλου.

Σημειώνεται πως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δημοσίευσε στο Instagram την απόδειξη του φαρμακείου που επισκέφτηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς η Γεωργία Μπίκα, ώρες μετά τον βιασμό της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA