Μενού
  • Α-
  • Α+

Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή οι οκτώ συλληφθέντες για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας, μετά τα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους. Μέχρι να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται θα παραμείνουν κρατούμενοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από κοινού με δόλο. Σε ότι αφορά τον 23χρονο που ήταν και ο πρώτος συλληφθέντας, συνεχίζει να απολογείται. 

Εξω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης περίμενε τους συλληφθέντες οργισμένο πλήθος. «Κοπρόσκυλα, να πεθάνετε, γα... το αίμα σας, να σαπίσετε στη φυλακή» ήταν ορισμένες από τις κραυγές του πλήθους στους σιδηροδέσμιους νεαρούς που έφτασαν συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο γραφείο του Εισαγγελέα και φορώντας κουκούλες και μάσκες. Οι αγανακτισμένοι πολίτες κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους, έφυγαν και κάποια μπουκάλια, όμως επενέβη η διμοιρία των ΥΜΕΤ που βρισκόταν απ' έξω και δεν δημιουργήθηκε άλλο πρόβλημα.

Αλκης Καμπανός: Οι «8» έδειξαν άλλο δολοφόνο

Σε ό,τι αφορά στον φερόμενο ως δολοφόνο του Αλκη Καμπανού, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ οι 8 συλληφθέντες «φωτογράφισαν» εκείνον που κρατούσε το μοιραίο δρεπάνι που έκοψε το νήμα της ζωής του 19χρονου. Βάσει των παραπάνω πληροφοριών, ανέφεραν πως πρόκειται για ένα άλλο άτομο, τον οποίο κατονόμασαν ως εκείνον που είχε στα χέρια του και χρησιμοποίησε το φονικό όπλο, το δρεπάνι. Πρόκειται για έναν 21χρονο Ελληνα ο οποίος επίσης έχει πέσει στα χέρια των αστυνομικών Αρχών και όχι τον 23χρονο, ο οποίος ήταν ο πρώτος χρονικά συλληφθείς της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ δεν είναι σεσημασμένος έτσι ώστε να υπάρχουν καταχωρημένα τα δακτυλικά του αποτυπώματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA