Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκπρόσωποι του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών/Ποδοσφαιριστριών, καθώς και των Αρη, ΠΑΟΚ, Ηρακλή και Απόλλωνα Πόντου βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (7/2) στο σημείο, όπου έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης (1/2) ο 19χρονος Αλκης Καμπανός.

Τον Αρη εκπροσώπησε ο Μάριος Σιαμπάνης, τον ΠΑΟΚ ο Αντρέ Βιεϊρίνια, τον Ηρακλή ο Μανώλης Παπαστεριανός, τον Απόλλωνα Πόντου ο Δημήτρης Αμαραντίδης, τη γυναικεία ομάδα του Αρη, Γιάσνα Τζόρτζεβιτς κι εκείνη του ΠΑΟΚ η Θωμαή Βάρδαλη. Παρών ήταν επίσης και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής. Απαντες οι παρευρισκόμενοι φώναξαν «Ποτέ Ξανά» στο μέρος που δολοφονήθηκε ο Αλκιβιάδης.

«Οφείλω να πω εκ μέρους του οργανισμού του Αρη ότι είμαστε πολύ συγκινημένοι και συγκλονισμένοι από αυτό που μάθαμε και είδαμε. Να δώσουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλκη. Είναι πολύ άδικο να φεύγει μια ζωή... δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα» είπε αρχικά ο Σιαμπάνης και προσέθεσε: «Οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε την οικογένεια του Αλκη και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να γίνει το ποδόσφαιρο και κάθε άθλημα μια γιορτή».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, ανέφερε από την πλευρά του: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλκη. Κανείς δεν μπορεί να έχει στο μυαλό του τον πόνο που περνάει αυτή η οικογένεια. Εγώ μόνο ένα πράγμα θέλω να πω: Ολοι έχουμε το δικαίωμα να υποστηρίξουμε όποια ομάδα θέλουμε, αλλά κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή ενός ανθρώπου. Ο Αλκης χάθηκε άδικα εδώ. Δεν είναι η πρώτη φορά, ας είναι η τελευταία. Αυτή είναι η επιθυμία όλων μας. Γιατί το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός είναι μια γιορτή».

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκινητική ενέργεια των ποδοσφαιριστών:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA