Μενού
  • Α-
  • Α+

Η υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, αποτέλεσε προτροπή για μία ακόμη κοπέλα -όπως τόνισε η ίδια-, να προχωρήσει σε μία νέα καταγγελία, αναφορικά με τη σκοτεινή πλευρά του... θεάματος! Ο λόγος για τη Ραφαέλα Πλαστήρα που στα καλλιστεία του 2019 κατέκτησε τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς» και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στη διαδικτυακή εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, πριν από περίπου τρία χρόνια, έτυχε να λάβει μία ανήθικη πρόταση για την... αναρρίχηση της καριέρας της.  

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ο φαρμακοποιός δικαιώνει τη Γεωργία Μπίκα για τους ουροσυλλέκτες 

«Μετά την εκλογή μου ως Σταρ Ελλάς, μου ζήτησαν να κοιμηθώ με γνωστό επιχειρηματία για να μου δώσουν το sponsoring», καταγγέλλει δημοσίως η 22χρονη Ραφαέλα Πλαστήρα. Όπως τόνισε, μάλιστα, επειδή δεν ενέδωσε στη συγκεκριμένη πρόταση και αρνήθηκε να υποκύψει στις πιέσεις, παρέμεινε τελικά εκτός δουλειάς, αφού αν και Σταρ Ελλάς το 2019, όπως λέει δεν της προσφέρθηκε παρά μία μόλις δουλειά, ένα διαφημιστικό για πετσέτες. Η κοπέλα παράλληλα, προχώρησε σε αποκαλύψεις και για τον ρόλο του «coach», του ανθρώπου δηλαδή που θεωρητικά θα βοηθούσε τα κορίτσια να κάνουν καριέρα στο μόντελινκ. Η Ραφαέλα Πλαστήρα αναφέρθηκε σε πρόσωπα και μίλησε με ονόματα για το πώς βίωσε η ίδια τη σύντομη ενασχόλησή της με τον χώρο του μόντελινγκ

Δείτε το βίντεο

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA