Μενού
  • Α-
  • Α+

Τελειωμό δεν έχουν τα περιστατικά βίας υπό τον οπαδικό μανδύα με τα κακοποιά στοιχεία να χτυπούν, να τραμπουκίζουν και να τραυματίζουν τα θύματά τους. Δύο νέα περιστατικά βγήκαν στο προσκήνιο, το ένα στην Χαλκίδα και το άλλο στο Γαλάτσι.

Σε ό,τι αφορά στο συμβάν της Χαλκίδας, φέρεται να έλαβε χώρα λίγες ώρες πριν τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού στο Χαριλάου. Σύμφωνα με το eviatop, ένας 29χρονος, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία, ήταν μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του στην περιοχή της Κανήθου, με τη σύντροφό του. Ξαφνικά εμφανίστηκαν τρία άτομα με κουκούλες και άρχισαν να φωνάζουν «γ... ο Παναθηναϊκός», τον χτύπησαν με ρόπαλο στο κεφάλι και με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά δεν είπε ότι τον χτύπησαν άγνωστοι. Ανέφερε αρχικά ότι χτύπησε μόνος του, αφού όπως ισχυρίστηκε τον είχαν απειλήσει ότι εάν μιλήσει κινδυνεύει ο ίδιος και η οικογένειά του. Λίγες ημέρες μετά ο 29χρονος πήρε την απόφαση και πήγε στην Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση «φωτογραφίζοντας» τους οπαδούς που παραλίγο να του αφαιρέσουν τη ζωή.

Το συμβάν στο Γαλάτσι, έλαβε χώρα στο Αλσος Βεΐκου, όπου το βράδυ της Δευτέρας συμμορία οπαδών, έκαναν «έφοδο» στο άλσος και ρωτούσαν άλλους νεαρούς «τι ομάδα είσαι». Ενας 20χρονος είδε κουκουλοφόρους να τον πλησιάζουν και να τον ρωτούν τι ομάδα είναι, όμως ο νεαρός δεν «τσίμπησε» και τους είπε ότι δεν ασχολείται με ομάδες. Ωστόσο, οι κουκουλοφόροι δεν... πτοήθηκαν κι αφού τον έβρισαν, ένας εξ αυτών τον χτύπησε με έναν πυρσό στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Ο νεαρός επέστρεψε στο σπίτι του και μαζί με τον πατέρα του πήγαν στο Τμήμα της περιοχής, όπου κατήγγειλαν όλα όσα είχαν συμβεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA