Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκδίκηση για την επίθεση που δέχτηκε πριν από περίπου έναν χρόνο και είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί αποκόλληση στο μάτι και να νοσηλευτεί για ένα μήνα στο ΑΧΕΠΑ φαίνεται πως αναζητούσε ο 23χρονος που είναι μεταξύ των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Ο 23χρονος φέρεται να διατυμπάνιζε την επίθεση που είχε δεχτεί πριν ένα χρόνο αλλά αρνούνταν να πει στους αστυνομικούς πως τα όσα υπέστη είχαν οπαδικά κίνητρα. 

Ο 23χρονος που φέρεται να μαχαίρωσε με το δρεπάνι τον 19χρονο Αλκη, αναφέρεται στη δικογραφία πως είχε δεχτεί απρόκλητη επίθεση στην περιοχή του Φοίνικα από οπαδούς του Αρη, τραυματίστηκε σοβαρά στο ένα μάτι και είχε νοσηλευτεί για ένα μήνα στο ΑΧΕΠΑ. Όπως αναφέρει το MEGA, ο 23χρονος διατυμπάνιζε πως θα πάρει εκδίκηση για την επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς του Αρη. Όταν τον προσέγγισαν αστυνομικοί για να διαλευκάνουν την υπόθεση, ο νεαρός φέρεται να αρνήθηκε να πει οποιαδήποτε λεπτομέρεια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 23χρονος είχε πει πως ήταν θύμα μιας συμπλοκής χωρίς να αναφέρει οτιδήποτε για χούλιγκαν.

«Υπέστη αποκόλληση ματιού σε προηγούμενη επίθεση από χούλιγκαν»

«Τον Αλκη εμείς τον κλάψαμε πρώτοι απ’ όλους γιατί εμείς περάσαμε τον πόνο αυτής της μάνας πριν ένα χρόνο. Το παιδί δέχτηκε επίθεση πριν ένα χρόνο. Ήταν 5:20 το απόγευμα όταν του επιτέθηκαν. Είχε βγει για να πάει να πάρει χαρτζιλίκι από τη γιαγιά του. Σταμάτησαν έξω από το σπίτι του 4 μηχανάκια. Στη στάση λεωφορείου. Φορούσε μία φόρμα με ένα διακριτικό και τον σφάξανε με ένα καράμπιτ. Τον σάπισαν στο ξύλο» είπε τη Δευτέρα (7/2) συγγενής του συλληφθέντα στον ALPHA. 

«Τον χτύπησαν στο πρόσωπο και το μάτι του έπαθε ολική αποκόλληση. Οι γιατροί έδωσαν αγώνα να σώσουν το μάτι του. Θα μπορούσε να έχει χάσει την όρασή του. Ηταν να πεθάνει από ανακοπή. Εχει γίνει μήνυση κατ΄ αγνώστων. Δεν βρέθηκαν ποτέ οι δράστες. Δεν γνωρίζαμε τους αλλοδαπούς με τους οποίους ήταν μαζί. Δεν θα τον αφήναμε αν τους γνωρίζαμε. Του είπαμε να πει την αλήθεια στους αστυνομικούς και η Παναγία θα είναι μαζί του. Από την ημέρα που έγινε η επίθεση στον Αλκη το παιδί είχε μια περίεργη συμπεριφορά. Φαινόταν στο πρόσωπό του, έκλαιγε, μαράζωσε. Τώρα μπλέκουν και τον θείο του παιδιού. Να πληρώσει για αυτό που έκανε και του αναλογεί αλλά το παιδί δεν σκότωσε τον Αλκη» είπε επίσης η συγγενής. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA