Μενού
  • Α-
  • Α+

Μουσικός πολύ γνωστού ροκ ελληνικού συγκροτήματος έχει καταδικαστεί για την αποπλάνηση 8χρονης κοριτσιού. Τη δικαστική οδό έχει ακολουθήσει η υπόθεση ασέλγειας του κοριτσιού και στον ντράμερ επιβλήθηκε η κάθειρξη 12 ετών, ενώ σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί ξανά η υπόθεση στο Εφετείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μουσικός ανήκε για χρόνια σε ελληνικό ροκ, έπαιζε τύμπανα και σήμερα είναι 69 ετών.

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: Γιατί η υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών πέρασε στα χέρια του Τμήματος Ανθρωποκτονιών

Μετά την κάθειρξη που του επιβλήθηκε το 2019, ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο μουσικός κατηγορείται ότι επί περίπου 1,5 χρόνο το χρονικό διάστημα μεταξύ 2011 και 2013 προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του κοριτσιού που τότε πήγαινε στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού. Αφορμή να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη το περιστατικό ήταν η καταγγελία της ανήλικης που έγινε περίπου έναν μήνα μετά την τελευταία φορά που την πλησίασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί περιέγραψε στους γονείς της πως ο γείτονάς τους και μέλος γνωστού συγκροτήματος, την ακουμπούσε, ενώ εκείνη έβλεπε τηλεόραση στο σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί περιέγραψε στους γονείς της πως ο γείτονάς τους και μέλος γνωστού συγκροτήματος, την ακουμπούσε, ενώ εκείνη έβλεπε τηλεόραση στο σπίτι του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA