Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα σοκαριστικό περιστατικό έφερε στο φως της δημοσιότητα το Ionian TV κι αφορά σε ένα ακόμα εργατικό δυστύχημα. Συγκεκριμένα, ένας 22χρονος Πακιστανός, που εργαζόταν σε εργοστάσιο, δεν είχε χαρτιά και σε αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΕΦΚΑ ανέβηκε στην ταράτσα για να κρυφτεί. Δυστυχώς, ο νεαρός εργάτης, πάτησε σε ένα πλεξιγκλάς, το οποίο έσπασε και βρέθηκε στο έδαφος από ύψος 3-4 μέτρων, με αποτέλεσμα να υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να καταλήξει λίγο αργότερα στο νοσοκομείο που διακομίσθηκε.

Ο Πακιστανός που εργαζόταν στη ΒΙ.ΠΕ της Πάτρας δεν ήταν ασφαλισμένος κι έτσι προσπάθησε να κρυφτεί και όλα πήγαν στραβά... Ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου εργάτη υποστηρίζει πως οι εργαζόμενοι βρίσκονται ανασφάλιστοι στη συγκεκριμένη επιχείρηση, ενώ καταγγέλλει πως όταν ο 22χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο δηλώθηκε με άλλο όνομα.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού στην Αστυνομία, ο δικηγόρος του εργοδότη αναφέρει ότι ο 22χρονος είχε δηλώσει στοιχεία που δεν ανταποκρίνονταν στο όνομά του, με αποτέλεσμα να απασχολείται με λάθος ΑΜΚΑ, στο οποίο φαινόταν ασφαλισμένος. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το εργοστάσιο αυτό κάηκε ολοσχερώς μία ημέρα μετά την καταγγελία του περιστατικού στην Αστυνομία, με το πόρισμα της Πυροσβεστικής να αναφέρει βραχυκύκλωμα.

Ακολουθεί βίντεο με σκληρές εικόνες

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA